Νικολέττα Ράλλη: Εξόρμηση στην εξοχή με την κόρη της (pics)

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν μερικές ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα.

Νικολέττα Ράλλη: Εξόρμηση στην εξοχή με την κόρη της (pics)

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Ιούνιο. Έκτοτε, απολαμβάνει τη μητρότητα και αφιερώνει όλο το χρόνο και την ενέργειά της στην κορούλα της.

Η παρουσιάστρια και blogger του queen.gr ωστόσο, παραμένει ενεργή στα social media και κάθε εβδομάδα απολαμβάνουμε τα Q&A με τους θαυμαστές της. Μέσα από αυτά αποκαλύπτει πτυχές της νέας της καθημερινότητας και δίνει συμβουλές σε άλλες γυναίκες, μαμάδες και μη.

nikoletta ralli ekdromi sti fusi 2

Τις τελευταίες μέρες, η Νικολέττα Ράλλη και το μωρό της δεν βρίσκονται στην Αθήνα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν μερικές ημέρες στη φύση και τον καθαρό αέρα. Το πού πήγε, παραμένει άγνωστο αν και στις αναρτήσεις της, κάποιοι διαδικτυακοί της φίλοι "μαντεύουν" ότι βρίσκεται στο χωριό της, τον Πλάτανο Αχαΐας.

Η Νικολέττα Ράλλη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την εξόρμησή της και είναι όλες απίθανες. Σε μία ποζάρει στον φακό αγκαλιά με την κόρη της, φωτογραφία που μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αγκαλιάς, σε άλλη τη βλέπουμε μόνη της με φόντο τα πράσινα βουνά, ενώ σε άλλες απαθανατίζει μόνη της το μαγικό τοπίο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved