Σάκης Ρουβάς: Η φώτο που δημοσίευσε με την κόρη του είναι το κάτι άλλο

Μπαμπάς και κόρη σε τρυφερές αγκαλιές.

Το τελευταίο διάστημα η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους πανέμορφες φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι είναι αρκετά εξωστρεφές και τώρα που τα παιδιά του έχουν μεγαλώσει, ανεβάζει στιγμές της καθημερινότητά του, δίνοντας μια γεύση από τη ζωή του.

Και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα δοτικοί με τις κόρες και τα αγόρια τους, προσπαθώντας να κάνουν πράγματα μαζί εντός και εκτός σπιτιού. Και παρότι ο κορονοϊός έχει ανατρέψει πλήρως τη ζωή όλων , ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη παρουσιάστρια εκμεταλλεύονται στο έπακρο ότι ζουν στο Ν.Βουτζά και είναι κοντά στη φύση.Όμως κι όταν είναι στο σπίτι, παίζουν και μαγειρεύουν με τα παιδιά τους, απολαμβάνοντας αυτές τις απλές στιγμές.

Χθες ο Σάκης Ρουβάς, που αυτό το διάστημα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Υπεράνθρωπος», δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μεγάλη του κόρη, Αναστασία.

«Easy like Sunday morning», σχολίασε ο τραγουδιστής κρατώντας την κόρη του αγκαλιά.



Η Αναστασία είναι το μεγαλύτερο παιδί του ζευγαριού – γεννήθηκε το 2008 – και πλέον είναι μια έφηβη όμορφη κοπέλα που καθώς μεγαλώνει μοιάζει αρκετά στη μαμά της.

Όμως όλα τα παιδιά έχουν πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά των γονιών τους, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved