Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η throwback φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μια φωτογραφία από την πρώτη της εγκυμοσύνη δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η throwback φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβασε χθες μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το παρελθόν και συγκεκριμένα όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Στη φωτογραφία είναι ντυμένη φωτιά στο κόκκινα ενώ διακρίνεται καθαρά η φουσκωμένη της κοιλίτσα και η ημερομηνία: «21-1-2018».

florinda1

Το νέο ότι θα γίνει μαμά είχε ανακοινώσει η ίδια στην εκπομπή «Happy Day» όπου συμμετείχε. Μάλιστα οι συνεργάτες της την είχαν «προειδοποιήσει», όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπομπής πώς όποια κοπέλα έρχεται στην πρωϊνή εκπομπή του Alpha, μέσα στους επόμενους μήνες ή παντρεύεται ή μένει έγκυος!

Η παρουσιάστρια έφερε στο κόσμο την κόρη της Μαίρη, καρπό του έρωτά της με τον Άρη Γούτο, τον Ιούλιο του 2018. Ημέρα σημαντική καθώς είναι τα γενέθλια του συζύγου της.


https://www.instagram.com/p/BlftfdWnbcy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα περίπου χρόνο αργότερα, ανακοινώθηκε ότι είναι ξανά έγκυος. Ο γιος της γεννήθηκε σε περίοδο καραντίνας, το Μάιο του 2020.


https://www.instagram.com/p/CAerAW8H52J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ζωή της Φλορίντας Πετρουτσέλι έχει αλλάξει τελείως και πλέον προτεραιόητά της είναι τα δύο μικρά παιδιά της.Κατά καιρούς μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένες φωτογραφίες τους, όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved