Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε τι ζήτησε για φαγητό η κόρη της

Και αφού ήταν παραγγελία της Μαίρης, πώς θα μπορούσε να της αρνηθεί;

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δείτε τι ζήτησε για φαγητό η κόρη της

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετά και τη γέννηση του γιου της έχει αφοσιωθεί στo μεγάλωμα των παιδιών της.

Ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος καθώς η καθημερινή φροντίδα δύο μικρών παιδιών απαιτεί όλη της την ενέργεια. Η Μαίρη, ως μεγαλύτερη θέλει την προσοχή της μαμάς της για να παίξουν ενώ ο μικρός που είναι οκτώ μηνών, έχει άλλες ανάγκες.

Η όμορφη παρουσιάστρια προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες κάνοντας ότι μπορεί για να τα προλάβει όλα. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην ανεβάζει συνταγές της στοΥouΤube, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μαγειρεύει για την οικογένειά της. Ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει μέσα από Insta Stories τα νόστιμα και λαχταριστά φαγητά που ετοιμάζει.

Τις προάλλες μπήκε στην κουζίνα για να ετοιμάσει την παραγγελία της κόρης της. Τι ζήτησε; Πίτσα ! Και η μαμά Φλορίντα όχι μόνο την έφτιαξε αλλά μας την έδειξε κιόλας.

florida

Ελπίζουμε με την πρώτη ευκαιρία να μοιραστεί μαζί μας και τη συνταγή καθώς είναι ιδιαίτερα λαχταριστή.Είναι σίγουρο ότι η Μαίρη την απόλαυσε και με το παραπάνω.

Αν κι έχει καιρό να δημοσιεύσει νέα φωτογραφία με τα παιδιά της, στη gallery που ακολουθεί έχετε την ευκαιρία να δείτε τις πιο πρόσφατες που έχει αναρτήσει μέχρι σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved