Φαίη Σκορδά: Δείτε τι έφτιαξε ο μικρός της γιος, Δημήτρης (pics)

Λίγο πριν πέσει για ύπνο ο Δημήτρης έπαιζε με τη μαμά, Φαίη.

Φαίη Σκορδά: Δείτε τι έφτιαξε ο μικρός της γιος, Δημήτρης (pics)

Το καθημερινό πρόγραμμα της Φαίης Σκορδά μπορεί να είναι κουραστικό, όμως οι δυνάμεις της δεν την εγκαταλείπουν ποτέ σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά της.

Το πρωί βρίσκεται στην εκπομπή της και το απόγευμα επιστρέφει στο σπίτι όπου και αφιερώνει χρόνο στους γιους της Δημήτρη και Γιάννη.

Τα παιδιά επέστρεψαν στις σχολικές τους τάξεις, στη ρουτίνα τους και όταν τελειώνουν το διάβασμά τους πριν πέσουν για ύπνο χαλαρώνουν παίζοντας με τα παιχνίδια τους και φυσικά με τη μαμά τους, που όλη την ημέρα τους λείπει τόσο πολύ.

Μια από αυτές τις μέρες ήταν και η χθεσινή. Η Φαίη Σκορδά μας έδειξε την κατασκευή του μικρού της γιου και με ένα σχόλιό της, είπε ότι για εκείνη είναι ο "θησαυρός" της.

faih skorda paidiko domatio 5

Όπως βλέπετε ο Δημήτρης κρατά στα χέρια του ένα μαχητικό αεροσκάφος που έφτιαξε ο ίδιος, ενώ από πίσω του διακρίνονται ζωγραφιές που έχει στον τοίχο του παιδικού δωματίου.

Το παιδικό δωμάτιο του Γιάννη και του Δημήτρη

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά μας δείχνει άθελά της το παιδικό δωμάτιο των παιδιών της. Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε όλες τις φορές που η παρουσιάστρια του Πρωινού μας έδειξε το δωμάτιο των παιδιών της, τα παιχνίδια τους αλλά και το μεγάλο κρεβάτι που κοιμούνται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved