Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της ετοιμάζεται για έξοδο - Δείτε φώτο

Η μαμά της την απαθανάτισε μπροστά στον... καθρέφτη.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της ετοιμάζεται για έξοδο - Δείτε φώτο

Καιρό είχε να δημοσιεύσει η Φλορίντα Πετρουτσέλι στιγμιότυπα με τα παιδιά της και κυρίως με την κόρη της, Μαίρη.

Με δύο παιδιά στο σπίτι, ο χρόνος για την όμορφη μαμά είναι περιορισμένος καθώς εκτός των άλλων, ασχολείται και με την μαγειρική την οποία λατρεύει. Μάλιστα έχει κανάλι στο You Tube όπου παρουσιάζει πολλές από τις ιταλικές συνταγές της.

Έτσι, η μέρα της περνάει χωρίς να το καταλάβει φροντίζοντας τα δυο της παιδιά που είναι μικρά. Η Μαίρη, που έσβησε το δεύτερο κεράκι της τον περασμένο Ιούλιο διεκδικεί την προσοχή της μαμάς της ενώ ο γιος της, που είναι επτά μηνών, έχει κι αυτός ανάγκη τη συνεχή φροντίδα της. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν παίρνει τα παιδιά και στέλνοντας «μετακίνηση 6» βγαίνει βόλτα για να αποφορτιστούν και να πάρουν καθαρό αέρα.

Βέβαια, η όμορφη μαμά προσπαθεί να βρει χρόνο και για λίγη γυμναστική ( πέρα από τη μαγειρική).Όσο για το πώς περνάει με τα παιδιά; Παίζουν, διαβάζουν, μαγειρεύουν ( όσο μπορεί τουλάχιστον με την κόρη της).

Η Μαίρη ασχολείται με τις κούκλες και τα παιχνίδια της και της αρέσει να κάθεται μπροστά στον καθρέφτη και να …περιποιείται τον εαυτό της. Μάλιστα η μαμά της δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας: " Ετοιμαζόμαστε για έξοδο".

floridu

Δείτε και άλλες αναρτήσεις που έχει κάνει με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved