Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι είπε για το μωρό της Κλέλιας Ρένεση και συγκινήθηκε (vid)

Βλέπει καθημερινά την κόρη της στα γυρίσματα.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Τι είπε για το μωρό της Κλέλιας Ρένεση και συγκινήθηκε (vid)
instagram Alpha TV

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για 7η χρονιά πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έχοντας στο πλευρό του την Κλέλια Ρένεση.

Το τηλεοπτικό ζευγάρι αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό καθώς η χημεία που υπάρχει μεταξύ του «κυρ Ηλία» και της «κυρά Καίτης» είναι μοναδική.

Ο αγαπητός ηθοποιός ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε μεταξύ άλλων και για το μωρό της Κλέλιας Ρένεση. Ο Βλαδίμηρος βλέπει καθημερινά την κόρη της την οποία η ηθοποιός έχει μαζί της στα γυρίσματα.

«Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, το οποίο χαμογελάει σε όλο τον κόσμο. Έχουμε γίνει όλοι γονείς για αυτό το παιδί. Είμαστε εκεί δίπλα του συνέχεια, ό,τι θελήσει. Το λατρεύω! Επειδή το έχω ζήσει αυτό από την αρχή, μέχρι την ώρα που γέννησε η Κλέλια, έζησα όλη την εγκυμοσύνη από δίπλα της. Πάντα όλη η παραγωγή, όλοι ήμασταν δίπλα της μονίμως για ό,τι χρειαστεί», δήλωσε ο ηθοποιός χωρίς να μπορεί να κρύψει κάποια στιγμή την συγκίνησή του.

Δείτε όλα όσα είπε για τα δύο μωρά, τόσο της Κλέλιας Ρένεση, όσο και για το δεύτερο κοριτσάκι που συμμετέχει στη σειρά, στο βίντεο που ακολουθεί ( στο 10ο λεπτό).



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved