Σάββας Πούμπουρας: Τι δεν αποχωρίζεται αυτή την περίοδο η κόρη του

Δεν είναι κάποιο παιχνίδι ή λούτρινο κουκλάκι.

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να τα γιορτάσαμε με περιορισμούς, όμως για τον Σάββα Πούμπουρα και την Αρετή Θεοχαρίδη, ήταν ιδιαίτερα και ξεχωριστά λόγω της κόρη τους.

Μάλιστα, γιόρτασαν και τα πρώτα γενέθλια της Κύνθιας - γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου- τα οποία φρόντισαν να είναι αν μη τι άλλο να είναι εντυπωσιακά παρότι δεν υπήρχαν καλεσμένοι.

Ο παρουσιαστής μάλιστα ανέβασε και βίντεο σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Όταν έχεις πραγματικά ΟΛΗ τη ζωή μπροστά σου! ❤️Χρόνια πολλά στο μικρό μου το κορίτσι. - 1 - ✨ Φίλοι, γονείς, παππούδες στα χρόνια της βιντεοκλήσης..Θα περάσει και αυτό. Θα το λέμε και θα γελάμε σε λίγο καιρό.Χρόνια πολλά σε όλους! Πολλή αγάπη από μας ❤️✨?».



Ο Σάββας Πούμπουρας όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν είναι ένας μπαμπάς με τα …όλα του. Η κόρη του είναι πλέον η προτεραιότητά του και καθημερινά κάνει πράγματα μαζί της. Μαζί στόλισαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ντύνοντάς τη Αγιοβασιλάκι. Και όπως φαίνεται το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη της αρέσει τόσο πολύ που δεν το αποχωρίζεται ούτε στις βόλτες.

Δείτε κι άλλες πρόσφατες αναρτήσεις του ευτυχισμένου μπαμπά με την κόρη του στην gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved