Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε το γιορτινό γλυκό που έφτιαξε με τους γιους της

Από εμφάνιση…σκίζει!

Σίσσυ Χρηστίδου: Δείτε το γιορτινό γλυκό που έφτιαξε με τους γιους της

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τις πρώτες μαμάδες της ελληνικής showbiz που στόλισαν νωρίς για τα Χριστούγεννα.

Λόγω της καραντίνας ήθελε να αλλάξει λίγο το κλίμα και να νιώσουν τα παιδιά της ότι οι γιορτές αν και διαφορετικές, έρχονται, και θα περάσουν με όποιο τρόπο μπορούν καλά.

Δεν στόλισε όμως μόνο το σπίτι, αλλά μπήκε στην κουζίνα με τους γιους της και έφτιαξε μελομακάρονα! Σπιτικούς από τα χεράκια τους.

Έπλασαν τη ζύμη, έφτιαξαν τα μελομακάρονα, τα άπλωσαν στο ταψί, τα έψησαν, τα σιρόπιασαν και άπλωσαν πάνω μπόλικα τριμμένα καρύδια. Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα.

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει τη μαγειρική και πολλές φορές, ειδικά την περίοδο της πρώτης καραντίνας, ανέβαζε βίντεο με τα φαγητά και κυρίως τα γλυκά που έφτιαχνε είτε μόνη της είτε με τη βοήθεια των παιδιών της.Όπως το παστίτσιο που είχε φτιάξει μαζί με τον Mike και είχε ανεβάσει μάλιστα και σχετική φωτογραφία.

sissychristido 2

Στη Σίσσυ Χρηστίδου άλλωστε αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ενώ σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστούν τα παιδιά της, ο Φίλιππος - Ραφαήλ και ο Μιχαήλ - Άγγελος.

Οι γιοι της είναι η μεγάλη της αδυναμία και όπως είναι φυσικό θέλει να περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους. Κι από τις καλύτερες στιγμές τους είναι όταν κάνουν από κοινού πράγματα, όπως να παίζουν στο σπίτι ή να μαγειρεύουν.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τα μελομακάρονα που έφτιαξαν αλλά και όμορφες στιγμές μεταξύ τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved