Γεωργία Αβασκαντήρα: Η φώτο με τον γιο της και το μήνυμα για τη μητρότητα

Η τελευταία ανάρτησή της, θα κάνει πολλές μαμάδες να ταυτιστούν.

Γεωργία Αβασκαντήρα: Η φώτο με τον γιο της και το μήνυμα για τη μητρότητα

Ο γιος της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη είναι έξι μηνών και οι δύο γονείς απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα. Από τη γέννησή του κι έπειτα, η διάσημη μαμά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους σκέψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς και συναισθήματα που σχετίζονται με τη μητρότητα και οι αναρτήσεις της κάνουν κάθε μαμά να ταυτιστεί.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η χορογράφος ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της και μίλησε για κάτι που απασχολεί πολλές νέες μαμάδες, τον συνδυασμό δουλειάς και του να μεγαλώνεις ένα μωρό:

«Κάθε φορά που σε ρωτάνε, αν μπορείς να τα καταφέρεις στη δουλειά σου τώρα που έχεις μωρό, απάντησε τους, τώρα μπορώ καλύτερα! Αυτό σκεφτόμουν τη στιγμή που κουβαλούσα όλα αυτά τα πράγματα, για να πάω σε δουλειά έχοντας μαζί μου επιπλέον το μωρό, το φαγητό του, τα ρούχα και τα παιχνίδια του! Πριν γίνω μαμά, είχα πει πολλές φορές τη φράση ´δεν θα τα καταφέρω’. Από τη στιγμή που έγινα μητέρα, μου φαίνεται ότι πιο ξένο μπορεί να βγει από το στόμα μου, γιατί πιο πολύ από ποτέ, νιώθω ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα!Keep waking mothers!!!»

avaskantira gios mitrotita 11

Ο ερχομός του νέου μέλους άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητα του ζευγαριού, βλέποντας όμως τις αναρτήσεις και των δύο φαίνεται ότι απολαμβάνουν τον νέο τους ρόλο πολύ.

Ο ηθοποιός που είναι πιο εξωστρεφής ηθοποιός που είναι πιο εξωστρεφής, δεν χάνει την ευκαιρία να στέλνει τα δικά του μηνύματα για το πόσο σημαντικό είναι να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας, να τα αγαπάμε, να τα αγκαλιάζουμε. Σε ένα από αυτά είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο είναι η αγάπη. Και γώ έχω την αγάπη επ ώμου. Μ αυτόν τον εξοπλισμό δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα, αντιθέτως ονειρεύομαι, ελπίζω και χαίρομαι χωρίς προφανή λόγο. Σε βάζω στο ώμο μου και θεραπεύομαι, στρίβω λίγο το κεφάλι σε μυρίζω και ανασταίνομαι, σε σηκώνω ψηλά και σε κοιτάζω κι αν μου χαμογελάσεις, αρχίζουν όλα και τελειώνουν ταυτόχρονα. Εσύ είσαι η καραμπίνα μου. Εσύ είσαι τ όπλο μου. Κι όταν πυροβολώ δεν εκτοξεύονται σφαίρες, αλλά αστείρευτη, αγνή, χρωματιστή και συμπαγής ΑΓΑΠΗ.»

Όσο για τις φωτογραφίες του γιου τους που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, είναι απλά υπέροχες! Δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved