Ευδοκία Ρουμελιώτη: Το μήνυμα του γιου της που την συγκίνησε πολύ

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram της.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Το μήνυμα του γιου της που την συγκίνησε πολύ

Ο μικρός Δημήτρης μαθαίνει σιγά σιγά να γράφει και φέτος έγραψε μόνος του το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη:

«Άγιε Βασίλη, είμαι πολύ καλό παιδί» ήταν το μήνυμά του το οποίο έγραψε με τα πρώτα του γράμματα σε μία κόλλα χαρτί. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, σαν περήφανη μαμά, δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί με την δημιουργία του γιου της την οποία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχολιάζοντας:

«Καλημέρα!!!!!!!!Σήμερα το πρωί βρήκα το ωραιότερο μήνυμα του κόσμου με τα πιο όμορφα πρώτα μας γράμματα φυσικά !!!!!!!!!!»

roumeliwti gios gramma agios vasilis 1

Τους τελευταίους μήνες η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναρτά όλο και πιο συχνά φωτογραφίες με τον γιο της στα social media. Ο μικρός Δημήτρης γιόρτασε φέτος τα πέμπτα γενέθλιά του και είναι ο καρπός έρωτα της ηθοποιού με τον Νικηφόρου Χαραγκιώνη.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του Νικηφόρου Χαραγκιώνη, ενώ οι προσπάθειές του να υιοθετήσουν άλλο ένα παιδί δεν ευοδώθηκαν.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη «είχαμε το παιδί στο σπίτι μας για 3,5 χρόνια και τελικά η υιοθεσία δεν προχώρησε. Η στιγμή που αποχωριστήκαμε αυτό το παιδί και η στιγμή που έχασα τη μητέρα μου είναι οι πιο δύσκολες στη ζωή μου. Περάσαμε ένα πένθος. Το μόνο που έχω να πω σήμερα είναι ότι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτό παιδί αν ποτέ μας χρειαστεί».

Στην gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η ηθοποιός με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved