Έλενα Ασημακοπούλου: Οι απίθανες φώτο της κόρης της από όταν ήταν μωρό

Η Μαρία-Ροζαρία είχε γενέθλια και η ηθοποιός ανεβασε απίθανες φωτογραφίες από τη βρεφική της ηλικία. 

Έλενα Ασημακοπούλου: Οι απίθανες φώτο της κόρης της από όταν ήταν μωρό

Η κόρης της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο έγινε δέκα ετών. Η Μαρία-Ροζαρία είχε χθες τα γενέθλια της και η διάσημη μαμά, της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

"Είσαι ότι μα ότι καλύτερο έχω κάνει στη Ζωή μου!!! Σήμερα κλείνεις τα 10 και εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πόσο γρήγορα πέρασαν από την πρώτη στιγμή που σε πήρα στην αγκαλιά μου!!! Μπορώ να μιλάω και να γράφω ώρες ατέλειωτες για εσένα.... θα αφήσω όμως τις εικόνες να μιλήσουν αυτή τη φορά....

Την πρώτη φορά που σε είδα, τα ατελείωτα φιλιά που σου έδινα, το τσίρκο που έκανα για να φας τη φρουτόκρεμα, το υπέροχο χαμογελάκι σου, τις στέκες που σου έβαζα να στολίζουν το καραφλό κεφαλάκι σου και φυσικά τα πρώτα σου γενέθλια στη Θεσσαλονίκη αξέχαστα μαζί με τα πρώτα σου βήματα!!!

Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω όπως λες και εσύ!!! Είσαι η Ζωή μου όλη!!! Χρόνια πολλά μωρό μου!!!??? #happybirthday #mylife #mylove #myeverything #mariarosaria"

Το παραπάνω μήνυμα συνόδευσε μία σειρά φωτογραφιών της μικρής εορτάζουσας από τη βρεφική της ηλικία. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που η Έλενα Ασημακοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες του χαριτωμένου κοριτσιού από όταν ήταν μωρό.

elena asimakopoulou bruno cirillo kori 5

Όπως τώρα, έτσι και τότε, η Μαρία-Ροζαρία ήταν ένα πολύ γλυκό και χαμογελαστό παιδί. Η ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές για την κόρη της μέσα από τις αναρτήσεις αλλά και από τις συνεντεύξεις της, και όπως έχει αποκαλύψει είναι ένα ώριμο, ευγενικό, ευαίσθητο και φιλότιμο κορίτσι.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χθες, ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved