Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι κόρη γνωστής Έλληνίδας μαμάς

Για να σας βοηθήσουμε ο μπαμπάς του είναι πολύ γνωστός τραγουδιστής. 

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι κόρη γνωστής Έλληνίδας μαμάς

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη μαμά δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης της.

Κάθε άλλο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές με την οικογένειά της που αποτελεί την προτεραιότητά της.

Ο γιος και η κόρη της φυσικά πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις αναρτήσεις της και κλέβουν τις εντυπώσεις.Τόσο η κόρη της Κατερίνα όσο και ο μικρός Αντώνης έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή της και νιώθει πραγματικά ευτυχισμένη.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της μας έδειξε την 4χρονη κόρη της να κάθεται στο καρεκλάκι της και να παρακολουθεί διαδικτυακά τα μαθήματά της.

kori vardi

Η διάσημη μαμά δεν είναι άλλη από τη Νατάσα Σκαφίδα που μαζί με τον τη σύζυγό της Γιάννη Βαρδή χαίρονται τις καθημερινές οικογενειακές τους στιγμές.

Πρόσφατα στόλισαν και το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα και συμμετείχαν όλοι , μικροί μεγάλοι. «Στολίσαμε κι εμείς το δεντράκι μας για φέτος (νωρίς νωρίς, άμα έχεις παιδάκια...). Η χαρά των παιδιών με αυτή τη διαδικασία απερίγραπτη(εντάξει και η δική μας χαρά). Και του χρόνου με υγεία», έγραψαν οι γνωστοί γονείς δημοσιεύοντας το βίντεο στους λογαριασμούς τους.


https://www.instagram.com/p/CHa1-75J1Td/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της γλυκιάς μανούλας με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved