Γωγώ Μαστροκώστα: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της σε παιδική ηλικία

Αφορμή για την ανάρτηση ήταν τα γενέθλια της Βικτώριας.

Γωγώ Μαστροκώστα: Η σπάνια φωτογραφία της κόρης της σε παιδική ηλικία

Η Γωγώ Μαστροκώστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους μια φωτογραφία της κόρης της από την παιδική ηλικία.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει δημοσιεύει φωτογραφία της Βικτώριας στην οποία διακρίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά της. Η γνωστή γυμνάστρια αποφεύγει την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα social media και εξαίρεση φυσικά δεν αποτελεί η κόρη της.

Όμως, με αφορμή τα 12α γενέθλια της Βικτώριας στις 8 Δεκεμβρίου, η Γωγώ Μαστροκώστα της ευχήθηκε δημόσια και δημοσίευσε μάλιστα δύο φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/CIiGlPglmMY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη μία είναι με τα ποδήλατά τους έχοντας φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. «Happy 12‼️ Η ζωή μου όοοολη!!! #myqueen #victoria Χρόνια πολλά αστέρι μου!#happy12thbirthday#happybirthday#loveyou», ήταν η δημόσια ευχή στην κόρη της, και όπως ήταν φυσικό τα likes και οι ευχές των followers της ήταν χιλιάδες.

Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε σε Insta Story, η Βικτώρια είναι σε μικρή ηλικία με τα μαλλάκια της πιασμένα με ένα τεράστιο λουλουδένιο κλιπ και τη μαμά της να της εύχεται «Χαρούμενα γενέθλια καρδιά μου».

gogo mastrokosta

H γυμνάστρια έχει πολύ στενή σχέση με την κόρη της κι ένα από τα πράγματα που συνηθίζει να της λέει, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot είναι «να πετά ό,τι δεν της κάνει καλό».

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές ακόμα φωτογραφίες, λιγοστές είναι η αλήθεια, που έχει δημοσιεύσει με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved