Κατερίνα Παπουτσάκη: Στόλισε και ο γιος της έβαλε το αστέρι στο δέντρο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στόλισε και ο γιος της έβαλε το αστέρι στο δέντρο

Χριστουγεννιάτικη η ατμόσφαιρα και στο σπίτι της Κατερίνας Παπουτσάκη, η οποία στόλισε για τις γιορτές παρέα με τα παιδιά της.

Η ηθοποιός, που την περίοδο αυτή τη βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερα μας χρόνια» , βρήκε χρόνο μεταξύ γυρισμάτων και άλλων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που ο γιος της Μάξιμος τοποθέτησε το αστέρι στο δέντρο. « Το τυχερό μου αστέρι», σχολίασε η ηθοποιός και τα likes ήταν χιλιάδες.


https://www.instagram.com/p/CIf1dKQAIYc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεύτερο lockdown

Τελείως διαφορετικά βιώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη την δεύτερη καραντίνα σε σχέση με την πρώτη. Αυτή τη φορά λόγω των γυρισμάτων της σειράς, απουσιάζει αρκετές ώρες από το σπίτι και όταν επιστρέφει είναι λογικό να κάνει πράγματα με τα παιδιά της. Αρκετές φορές μάλιστα έχει μοιραστεί στα social media στιγμές με τον Μάξιμο και ο Κίμωνα, ειδικά από τις βόλτες που τους αρέσει να κάνουν σε παιδικές χαρές και πάρκα.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη, αυτή η περίοδος είναι από τις καλύτερες της ζωής της.« Είμαι πολύ χαρούμενη. Πάντα παλεύουμε, αλλά στη ζωή ποτέ δεν είναι όλα τέλεια. Κι αν αυτό κυνηγάς μέσα σου θα είσαι για πάντα ανικανοποίητος. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου για να είμαι ευχαριστημένη με το τώρα, να είμαι ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά στο Gala.

Πάρτε μια γεύση από την οικογενειακή της ευτυχία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved