Διάσημη μαμά φωτογραφίζει τις κόρες της που στολίζουν το σπίτι

Τα κοριτσάκια γεμίζουν το σπίτι με χριστουγεννιάτικα στολίδια και η διάσημη μαμά τις απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό.

Διάσημη μαμά φωτογραφίζει τις κόρες της που στολίζουν το σπίτι

Οι κόρες της διάσημης μαμάς έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι αξιολάτρευτες. Η Lily Grace γεννήθηκε το 2016 και η Theodora Marilyn έναν χρόνο μετά, τον Δεκέμβριο του 2017.

Η μαμά τους είναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες παγκοσμίως, καθώς κατάγεται από μία από τις πιο πλούσιες οικογένειες. Η διάσημη μαμά έχει πάνω από 1,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες με τις γλυκύτατες κόρες της.

Την τελευταία την ανέβασε λίγες ημέρες πριν με αφορμή τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού. Η celebrity, όπως και πολλοί άλλοι, στόλισε φέτος νωρίτερα και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό τα δύο κορίτσια μπροστά από το στολισμένο τζάκι.

"Υπάρχει κανείς άλλος που στόλισε νωρίτερα φέτος;" ρωτάει τους διαδικτυακούς της φίλους και εκατοντάδες fans έσπευσαν να απαντήσουν και να στείλουν τις ευχές τους για τις γιορτές.

nicky hilton kores 1

Ο λόγος για την χρυσή κληρονόμο Nicky Hilton. Η διάσημη μαμά και ο σύζυγός της James Rothschild , αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2014 κατά τη διάρκειας μιας εξόρμησής τους στη λίμνη Como, στην Ιταλία και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015 στο Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες που αναρτά με τις κατάξανθες κόρες της είναι άκρως απολαυστικές και μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved