Σάββας Πούμπουρας: Προσπαθεί να δουλέψει και η κόρη του δεν τον αφήνει

Η μικρή κάνει τα δικά της.

Σάββας Πούμπουρας: Προσπαθεί να δουλέψει και η κόρη του δεν τον αφήνει

Ο Σάββας Πούμπουρας προσπαθεί να μη χάνει το κέφι και την αισιοδοξία και σε αυτό το δεύτερο lockdown. Ασχολείται με πολλά και διαφορετικά πράγματα όπως είναι η μαγειρική αλλά και τα μαστορέματα εντός σπιτιού.

Ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει συνταγές των φαγητών που μαγειρεύει προτρέποντας τους διαδικτυακούς του φίλους να αυτοσχεδιάζουν.Τον πρώτο όμως λόγο στη ζωή του έχει φυσικά η κόρη του Κύνθια η οποία θα γίνει ενός έτους σε λίγες μέρες. Για τον γνωστό παρουσιαστή και την σύντροφό του Αρετή Θεοχαρίδη τα φετινά Χριστούγεννα αναμένονται να είναι ξεχωριστά καθώς θα γιορτάσουν και τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους.

Και επειδή γιορτές χωρίς δέντρο δεν γίνεται, ο Σάββας Πούμπουρας το στόλισε χθες με την κόρη του ντυμένη Αγιοβασιλάκι.

«Μένουμε που μένουμε σπίτι, (ούτε εμενα μου είναι ευχάριστο πίστεψέ με), τουλάχιστον το ευχαριστηθήκαμε. Εδώ με το αγιοβασιλάκι μου. ?», έγραψε στο σχόλιο αυτής της φανταστικής φωτογραφίας που δημοσίευσε.


https://www.instagram.com/p/CISnoREAeS2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ήταν όμως η μόνη. Σε άλλη ανάρτησή του μας έδειξε την κόρη του να είναι μαζί του την ώρα που προσπαθεί να δουλέψει στον υπολογιστή. Κι αν κρίνουμε από το σχόλιο μάλλον δεν τα καταφέρνει με επιτυχία.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί με άλλες εξίσου πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved