Μάξιμος Μουμούρης: Δείτε τον με τις 3 κόρες του ανήμερα των γενεθλίων του

Μία σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά και τον Μάξιμο Μουμούρη ανέβασε η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της. 

Μάξιμος Μουμούρης: Δείτε τον με τις 3 κόρες του ανήμερα των γενεθλίων του

Ο Μάξιμος Μουμούρης έγινε 44 και η σύζυγός του και βουλευτής, Νάντια Γιαννακοπούλου του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία, σχολιάζοντας:

"Στην αγάπη της ζωής μου
Στον άνθρωπο μου
Στο καταφύγιο μου
Στο στήριγμα μου
Στη δύναμή μου
Στον έρωτα μου
Χαρούμενα γενέθλια!!! (Ακόμη κ μέσα στην καραντίνα... θα έρθουν καλύτερες μέρες...)
Happy 44!!!
Love you so much"

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Γνωρίζονταν από το σχολείο, η σχέση τους όμως ξεκίνησε στα φοιτητικά χρόνια όταν βρέθηκαν ξανά μέσω κοινών φίλων. Ήδη μετράνε 18 χρόνια σχέσης και είναι από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Αν και οι δύο αρκετά δημοφιλείς, έχουν κρατήσει την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η μόνη που ανεβάζει κάποιες φορές φωτογραφίες από την οικογενειακή τους καθημερινότητα είναι η Νάντια Γιαννακοπούλου και αυτό συνήθως όταν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση.

Μία τέτοια περίσταση είναι φυσικά και τα γενέθλια του ηθοποιού και η φωτογραφία με την ίδια, τον Μάξιμο Μουμούρη και τις τρεις κόρες τους είναι πραγματικά υπέροχη.

Δείτε την στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά της που έχει ανεβάσει κατά καιρούς η πολιτικός στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved