Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά τα παιδιά της

Έχει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. 

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός μας δείχνει για πρώτη φορά τα παιδιά της

Η διάσημη μαμά είναι χαμηλών τόνων και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που ελάχιστοι γνωρίζουν ότι έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και μάλιστα ότι είναι μητέρα τριών παιδιών.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σε επιτυχημένες σειρές όπως "Φίλα το βάτραχό σου", "Κάρμα" και "Ονειροπαγίδα". Οι αναρτήσεις της στα social media είναι λίγες και αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά της ή στιγμές από την καθημερινότητά της. Σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της, ωστόσο λίγες ημέρες πριν η διάσημη μαμά μας ξάφνιασε ευχάριστα και ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο από τα τρία της παιδιά κατά τη διάρκεια εξόρμησής τους εν μέσω καραντίνας:

"Η μισή συμμορία σε εξόρμηση #lockdown #quaeantinedays #family #kids #happiness #carmoments #united #joy #lifebond #familymomentsarethebest #lovesofmylife #knightsofmyheart"

kogievina isabela 1

Ο λόγος για την Ιζαμπέλα Κογιεβίνα. Η ηθοποιός διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και αυτή ήταν η πρώτη φορά που μας έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της. Η διάσημη μαμά έχει δυο αγόρια με τον πρώτο της σύζυγο, με τον οποίο χώρισε το 2014, και μια κόρη με τον δεύτερο που γνώρισε έναν χρόνο μετά το διαζύγιο της.

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved