Αυτό το χαριτωμένο μωράκι είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού (pics)

Από τις πιο απολαυστικές φωτογραφίες του μικρού μπίμπιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο διάσημος μπαμπάς.

Αυτό το χαριτωμένο μωράκι είναι γιος γνωστού Έλληνα ηθοποιού (pics)

Το αγοράκι είναι μόλις πέντε μηνών, μπορεί όμως να κρατάει μόνο του το κουτάλι και έχει βγάλει και τα πρώτα του δοντάκια.

To χαριτωμένο μωρό είναι το πρώτο παιδί του γνωστού ηθοποιού και γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου. Τα χαρμόσυνα νέα τότε είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ο διάσημος μπαμπάς με μία ανάρτηση στο Instagram:

«Στις 13 Ιουνίου, στις 4.54 το πρωί, ο γιος μας, το μωρό μας Απόλλων, ήρθε στον κόσμο. Το θαύμα της ζωής, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου, ο λόγος που θα ζω από εδώ και πέρα. Το συναίσθημα ... ΑΜΕΣΟ, η χαρά ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ! Όποιος έχει παιδί θα με καταλάβει. Όποιος δεν έχει καλύτερα να αρχίσει να το δουλεύει…. Πολύτιμο! Θα νιώθω για πάντα ευγνώμων».

Έκτοτε, ο γνωστός ηθοποιός ανεβάζει όλο πιο συχνά φωτογραφίες του γιου του στα social media και μας δείχνει τα κατορθώματα του μωρού του όσο μεγαλώνει.

Η παρακάτω είναι η τελευταία φωτογραφία του μικρού Απόλλωνα που μοιράστηκε μαζί μας ο διάσημος μπαμπάς την οποία συνόδευσε με το εξής σχόλιο:

«Το μωρό μου, ο Απόλλωνας, ήδη κάνει κόλπα, κρατάει το κουτάλι στον αέρα με το στόμα και τα δύο του πρώτα δόντια????».

vasilopoulos fotografies gios 1

Ο λόγος για τον ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο. Ο διάσημος μπαμπάς ζει τα τελευταία χρόνια στο Los Angeles και ο γιος του είναι καρπός του έρωτά του με την Sarah Conner.

Οι φωτογραφίες με το μωρό του είναι η μία καλύτερη από την άλλη και αποδεικνύουν ότι ο ηθοποιός απολαμβάνει την πατρότητα και τους πρώτους μήνες με τον γιο του όσο τίποτε.

Δείτε τις πιο απολαυστικές στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @vasilo1

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved