Γιώργος Νικολαΐδης: Δείτε τι αποκάλυψε για τη μαμά και την αδερφή του

Σε ένα απολαυστικό q+a απάντησε γιατί δεν τον βλέπουμε συχνά και γιατί προβάλλεται περισσότερο η αδερφή του.

Γιώργος Νικολαΐδης: Δείτε τι αποκάλυψε για τη μαμά και την αδερφή του

H Δέσποινα Βανδή είναι μια τρυφερή μαμά και προτεραιότητά της ήταν πάντα η κόρη της Μελίνα και ο γιος της Γιώργος. Και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχουμε δει την τραγουδίστρια με την Μελίνα, να τραγουδούν ή να κάνουν ψώνια μαζί.

Από την άλλη, ο 13χρονος Γιώργος έχει ένα δικό του προφίλ, είναι μαθητής Γυμνασίου και λατρεύει όπως μάθαμε την μαγειρική όσο και η μαμά του. Και όταν λατρεύει το να μαγειρεύει το ενοννούμε, μιας και τα posts που κάνει είναι μόνο με τις συνταγές του, τόσο γλυκές όσο και αλμυρές.

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα ο γιος της Δέσποινας έφτιαξε μπισκότα κανέλας και η περήφανη μαμά δημοσίευσε τις φωτογραφίες, ταγκάροντάς τον. Μέχρι χθες κανείς δεν γνώριζε ότι ο Γιώργος έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram. Το προφίλ του Γιώργου είναι γεμάτο φωτογραφίες από συνταγές που φτιάχνει ο ίδιος ενώ στην εικόνα προφίλ δεν έχει τον εαυτό του αλλά τον Σωτήρη Κοντιζά.

Ο μικρός και αφότου έγινε γνωστό ότι το προφίλ στο Instagram είναι δικό του, έκανε και ένα q+a με ακόλουθούς του και απάντησε σε ερωτήσεις τόσο για τη μαμά του όσο και για την αδερφή του με τον δικό του ξεχωριστό και χιουμοριστικό τρόπο.

Δείτε μερικές από τις απαντήσεις παρακάτω

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved