Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της Μαίρη, δημοσίευσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά της

Στο σπίτι με τα δυο της παιδιά περνά την καραντίνα η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Όπως και πολλοί άλλοι celebrities έχει στολίσει και η ίδια νωρίτερα σε μια προσπάθεια να αλλάξει λίγο η ψυχολογία. Άλλωστε, η δημιουργία εορταστικού κλίματος στο σπίτι ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, είναι σίγουρα ένα καλό αντίδοτο.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι που έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον περασμένο Μάϊο φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, έχει μια γεμάτη καθημερινότητα καθώς τα παιδιά της είναι μικρά.Η Μαίρη, που έσβησε το δεύτερο κεράκι της τον περασμένο Ιούλιο διεκδικεί την προσοχή της μαμάς της ενώ ο μικρός που δεν είναι ενός έτους ακόμα, έχει κι αυτός ανάγκη τη συνεχή φροντίδα της. Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν παίρνει τα παιδιά και στέλνοντας «μετακίνηση 6» βγαίνει βόλτα για να αποφορτιστούν και να πάρουν καθαρό αέρα.

«Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς..βρήκα κάτι αισιόδοξο!❤️», είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ένα ποστ της, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον γιο της.


https://www.instagram.com/p/CHDS5jjDtQ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και επειδή είναι από τις μαμάδες που αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers της στιγμές διάφορες από την καθημερινότητά της, ανέβασε σε Insta Story μια ακόμα τρυφερή φωτογραφία αυτή τη φορά με την κόρη της Μαίρη.Η γνωστή μαμά την κρατά στην αγκαλιά της καθώς η μικρή έχει αποκοιμηθεί.

florida

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες με τις αγάπες της ζωής της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved