Μαντώ Γαστεράτου: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και πόζαρε με τον γιο της

Τα πρώτα Χριστούγεννα τα περιμένει πώς και πώς!

Μαντώ Γαστεράτου: Ντύθηκε Άγιος Βασίλης και πόζαρε με τον γιο της

Για την Μαντώ Γαστεράτου ο χρόνος που περνάει με τον δέκα μηνών γιο της είναι ανεκτίμητος.

Λόγω κορονοϊού οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι λιγότερες κι έτσι είναι συνέχεια σπίτι με το μωρό της (πλην των ωρών βέβαια που βρίσκεται στον Ρυθμό και την ακούμε 14.00 με 17.00). Πολύ συχνά μάλιστα μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στιγμές της καθημερινότητας μαζί του. Όπως έχουμε καταλάβει η ευτυχισμένη μαμά λατρεύει να «τρώει» τα πατουσάκια του γιου τους και δεν παραλείπει σε βίντεο ή σε φωτογραφίες να γράφει την αγαπημένη της έκφραση «ασιφάω».


https://www.instagram.com/p/CHTCVTmrkgS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σ’ ένα παλαιότερο ποστ, τότε που διανύαμε την πρώτη καραντίνα είχε γράψει για τον εγκλεισμό στο σπίτι:

«Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του.
Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία... Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις! Χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσοι και όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες, ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος

Η ίδια αυτό φροντίζει να κάνει και στο δεύτερο lockdown!

Κάθε μέρα τον κοιτάζει, τον φιλάει, τον αγκαλιάζει και τον φροντίζει και μόλις τον βάζει για ύπνο της λείπει. Αυτό είχε γράψει κάτω από μια ανάρτησή της στο παρελθόν, θέλοντας να περιγράψει πόσο όμορφα νιώθει που έχει γίνει μαμά και πόσο όμορφα νιώθει που έχει ένα μωρό να φροντίζει.

Φέτος τα Χριστούγεννα για την ίδια θα είναι διαφορετικά και τα πρώτα που θα γιορτάσει με τον μικρό της Γιώργο.

Μάλιστα μπήκε και αυτή νωρίς στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, φορώντας τη στολή του Άγιου Βασίλη. Όπως θα δείτε στην πρόσφατη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram απολαμβάνει για ακόμη μια φορά την αγκαλιά του γιου της που και εκείνος φορά τον σκούφο του Άγιου Βασίλη.


https://www.instagram.com/p/CHvBcVfrKta/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Τσουρέκι μου Σ ΑΓΑΠΩ♥️
#myson #mysun #mylife #myeverything #xmasmood", σχολίασε και αμέσως τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Ο Γιώργάκης, που στις 6 Ιανουαρίου θα γίνει ενός έτους, έχει μεγαλώσει πολύ και οι τελευταίες φωτογραφίες του είναι απίθανες.

Δείτε τις δέκα που ξεχωρίσαμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved