Βουτσινά - Μελέτης: Δείτε τι ζωγράφισε ο γιος τους για την αδελφή του

Τη ζωγραφιά δημοσίευσε η μητέρα του στον λογαριασμό της στο Instagram.

Βουτσινά - Μελέτης: Δείτε τι ζωγράφισε ο γιος τους για την αδελφή του

O Ηλίας Μελέτης με την Θέμιδα Βουτσινά είναι πολλά χρόνια μαζί.

Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κοραλένια και τον Δημήτρη για τα οποία είναι πολύ περήφανοι. Ο γνωστός ηθοποιός, που αγαπήθηκε από το κοινό μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Το σόι σου», συμμετέχει φέτος σε μια νέα δουλειά «Τα καλύτερά μας χρόνια» που προβάλλεται στην ΕΡΤ.

Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μια ιδιαίτερα παραγωγική περίοδος για τον Ηλία Μελέτη. Παράλληλα, όμως προσπαθεί να καλύψει το …χαμένο έδαφος όσον αφορά τα παιδιά του.

Όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, το διάστημα των περίπου πέντε χρόνων που κράτησαν τα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου», έχασε σημαντικές στιγμές με τα παιδιά του.

« Η αλήθεια είναι ότι μια πολύ σημαντική περίοδος, ειδικά της κόρης μου, από τα τρία της μέχρι και τα οκτώ, εγώ ήμουν στο γύρισμα ή στο θέατρο. Αυτό είναι ένα βάρος που το έχεις. Η μητέρα που κάθεται με τα παιδιά, έχει διπλό φόρτο εργασίας από ότι εμείς που δουλεύουμε», είχε πει μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πλέον τα γυρίσματα δεν είναι καθημερινά και έχει το χρόνο να κάνει πολλά πράγματα μαζί τους. Να τα πάει σχολείο, να τα βάλει για ύπνο. Η κόρη του Κοραλένια πριν μερικές μέρες είχε τα γενέθλιά της και ανάρτησε μια φωτογραφία της γράφοντας με συγκίνηση:


https://www.instagram.com/p/CGUVvXklcV3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«10; Σχεδόν απίστευτο μου φαίνεται!!!!
Έχουν περάσει 10 χρόνια απο τότε που γεννήθηκες και έδωσες άλλο νόημα στη ζωή μας!!!Για την ακρίβεια έδωσες ΤΟ νόημα στη ζωή μας!!!! Εύχομαι το 10 να γίνει 100 και το 100 να γίνει 1000!!!! Χιλιόχρονη Κοραλένια μου!!!!!!!Εύχομαι να συνεχίζεις να αντιμετωπίζεις τη ζωή με το πείσμα τη χαρά την αγάπη και την επιμονή που έχεις τώρα!!! Ο μπαμπάς....».

O γιος του Δημήτρης είναι μικρότερος και έχει αδυναμία στην αδελφή του. Μάλιστα της έφτιαξε μια ζωγραφιά και η μητέρα του την ανάρτησε στο Instagram γράφοντας:


https://www.instagram.com/p/CGwYsQTFYmy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Το θαύμα της έκφρασης της αγάπης ...#mitsos draws for #koralenia #avocadopeople».

Το ζευγάρι κατά καιρούς αναρτά φωτογραφίες των παιδιών τους και μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved