Αποκλειστικό! Κόρη γνωστού ζευγαριού της showbiz πρωταγωνιστεί σε σειρά

Την αναγνωρίζετε;

Αποκλειστικό! Κόρη γνωστού ζευγαριού της showbiz πρωταγωνιστεί σε σειρά

Ο Ήλιος είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 και αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές της σεζόν.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, ο «Ήλιος» έρχεται να φωτίσει την αλήθεια… Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της.

Η μικρή Αρμονία Χειμωνέτου

Η κόρη του Γιώργου Χειμωνέτου και της Εύας Μουρτζάκη πρωταγωνιστεί στην αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 και το νέο αποκάλυψε η μαμά της μέσα από ένα Insta story που έκανε λίγο πριν προβληθεί το 28ο επεισόδιο της σειράς.

armonia xeimonetou seira hlios 12

Η μικρή Αρμονία υποδύεται την Μυρτώ Οικόνομου, την έφηβη κόρη του Δήμου Οικονόμου (aka Μάριου Αθανασίου) στην παιδική της ηλικία. Η Μυρτώ έχει κάποιες σκόρπιες αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία, βλέπει κάποια όνειρα και σε αυτές τις αναμνήσεις και αυτά τα όνειρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει μικρή Αρμονία που όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, είναι αξιολάτρευτη.

armonia xeimonetou seira hlios 10
armonia xeimonetou seira hlios 9

Τόσο ο πατέρας της Γιώργος Χειμωνέτος όσο και η μαμά της, Εύα Μουρτζάκη δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media

Ωστόσο κανείς δεν είχε κάνει αναφορά για τη συμμετοχή της μικρής σε αυτή τη σειρά. Δεν δημοσίευσαν ούτε ένα στιγμιότυπο από κάποιο γύρισμα, ούτε κάποια φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές.

Εμείς όμως εδώ στο Mothersblog, είμαστε αρκετά παρατηρητικές (βλέπετε ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία των μαμάδων που δεν μας ξεφεύγει τίποτα) το ανακαλύψαμε μέσα από το ένα και μοναδικό insta story της μαμάς της. Στους τίτλους αρχής ίσως να μην το παρατηρούσε κανείς μιας και τη μικρή την αναγράφουν ως Αρμονία Χεμωνέτου και όχι ως Αρμονία Χειμωνέτου.

armonia xeimonetou seira hlios 11

https://www.instagram.com/p/B2KGK7XgkSH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας και η σύζυγός του, έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών τους, τα οποία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους και φροντίζουν να μην τους λείπει τίποτα. Η Αρμονία είναι 6 ετών και ο Κωνσταντίνος είναι 4 ετών.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved