Γιώργος Λιάγκας: Πού πήγε με τους γιους του το Σαββατοκύριακο

Πέρασε χρόνο με τα παιδιά του που λατρεύει.

Γιώργος Λιάγκας: Πού πήγε με τους γιους του το Σαββατοκύριακο

Ο Γιώργος Λιάγκας πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο παρέα με τους γιους του.

Ουκ ολίγες φορές τον έχουμε δει, μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, με τον Δημήτρη και τον Γιάννη σε κοντινές εξορμήσεις ή βόλτες στη Βουλιαγμένη.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο παρουσιαστής λατρεύει τη θάλασσα και έχει εμφυσήσει την αγάπη του αυτή και στους γιους του.

Όσο λοιπόν το επιτρέπει ο καιρός πηγαίνουν για μπάνιο σε κοντινές παραλίες της Αττικής. Όταν μάλιστα το μπάνιο συνδυάζεται και με θαλάσσια σπορ, είναι η καλύτερή τους.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας, πήρε τους γιους του και πήγαν για μπάνιο στη Βουλιαγμένη όπου απόλαυσαν τα πεντακάθαρα νερά.Δημοσίευσε μάλιστα και φωτογραφία με τα αγόρια και ένα φίλο τους να κάθονται σε σανίδα και ο μεγάλος του γιος να κωπηλατεί. «Ακόμα καλοκαίρι» σχολίασε ο παρουσιαστής.

liagas

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά φροντίζουν στις αναρτήσεις που κάνουν με τα παιδιά τους να μη φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Θέλουν όσο ακόμα είναι μικρά να μην τα εκθέτουν στα φώτα της δημοσιότητας. Γι ΄αυτό και στις μέχρι σήμερα αναρτήσεις τους είναι προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

Μπορείτε να το διαπιστώσετε στη gallery που ακολουθεί, βλέποντας φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν ανεβάσει με τα παιδιά τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved