Ποιες διάσημες γέννησαν χωρίς να το πάρει είδηση κανείς (vid)

Κατάφεραν να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη τους.

Ποιες διάσημες γέννησαν χωρίς να το πάρει είδηση κανείς (vid)

Όταν είσαι διάσημος τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω σου. Δεν μπορείς να ξεφύγεις εύκολα αφού σε κάθε σου βήμα καραδοκούν οι παπαράτσι.

Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ μαθαίνουν να ζουν με αυτό τον τρόπο γνωρίζοντας ότι είναι το «τίμημα» της επιτυχίας τους. Σε άλλους όμως δεν αρέσει και κάνουν ότι μπορούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Και σε ένα μεγάλο βαθμό τα καταφέρνουν.

Πάρτε για παράδειγμα γνωστές celebrtities που κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη τους αλλά και τη γέννηση των παιδιών τους.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έγιναν για τρίτη φορά γονείς και δεν το ήξερε κανείς μέχρι που αποκαλύφτηκε αργότερα ενώ η Taylor Swift με ένα τραγούδι της έκανε γνωστό το όνομα της κόρης τους.

Έκπληξη ήταν και η είδηση ότι η Cameron Diaz με τον Benji Madden απέκτησαν παιδί . Μάλιστα το ζευγάρι αποφεύγει μέχρι σήμερα να δημοσιεύσει φωτογραφίες του μωρού του.

Επίσης, οι ηθοποιοί Amanda Seyfried, Rachel McAdams και Eva Mendes είναι μαμάδες αλλά διαφυλάττουν αυστηρά την προσωπική τους ζωή όπως και η Tyra Banks που κράτησε κρυφή την προσπάθεια απόκτησης παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας.

Δείτε ποιοι άλλοι διάσημοι ( γυναίκες και άντρες) κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το γεγονός ότι έγιναν γονείς και το αποκάλυψαν αρκετά αργότερα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved