Οι διάσημες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40 και ξετρελάθηκαν με τα μωρά τους

Πολλές είναι οι διάσημες του Χόλυγουντ που γνώρισαν τη μητρότητα μετά την ηλικία των 40 ετών.

Οι διάσημες που έγιναν μαμάδες μετά τα 40 και ξετρελάθηκαν με τα μωρά τους

Τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των γυναικών που αποκτούν παιδί μετά την ηλικία των 40 ετών καταγράφει ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Οι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες να προσπαθούν να συλλάβουν σε μεγαλύτερη ηλικία δεν είναι μονοδιάστατοι. Ορισμένες γυναίκες απλά δεν έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, άλλες δεν έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά ή το αντίθετο, έχουν αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και άλλες δεν μπορούν να κάνουν παιδί και καταφεύγουν σε μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Έτσι, βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες που έχουν κλείσει τα 40 να αποφασίζουν να γίνουν μητέρες, θεωρώντας ότι πλέον είναι έτοιμες.

Στον λαμπερό κόσμο του Χόλυγουντ, δεν συναντάμε μόνο γυναίκες που έγιναν πρώτα μάνες και μετά διάσημες αλλά και διάσημες που επέλεξαν να γίνουν μητέρες ενώ ήταν άνω των 40 ετών.

Η Gwen Stefani παρά τη νεανική εμφάνισή της απέκτησε τον γιο της Apollo σε ηλικία 45 ετών και πιστεύει ότι είναι ένα μωρό θαύμα. Και η Eva Longoria γνώρισε τη μητρότητα μετά τα 40, με τον μικρό Santiago να μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον της.

Η Celine Dion ακόμη και αν χρειάστηκε να αφήσει στην άκρη την καριέρα της για λίγο, απέκτησε δίδυμα όταν ήταν 42 ετών ενώ η τραγουδίστρια Alanis Morissette γέννησε τον τρίτο της παιδί τον Αύγουστο του 2019 .

Το γεγονός ότι μια γυναίκα γίνεται μητέρα μετά τα 40 και είναι πιο συνειδητοποιημένη δεν σημαίνει ότι όλα είναι ρόδινα. Η Julianne Moore παραδέχεται ότι η μητρότητα είναι δύσκολη ενώ η Naomi Watts ευχήθηκε να μπορούσε να μεγαλώσει την οικογένειά της πιο νωρίς.

Υπάρχουν όμως κι άλλες διάσημες που έκαναν παιδί διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους.

Δείτε ποιες είναι στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved