Κι όμως! Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Μήπως τον αναγνωρίζετε;

Κι όμως! Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Είναι ένας από τους αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς και πρόσφατα μπήκε στον κλαμπ των μπαμπάδων. Τον έχουμε απολαύσει σε πολλές ελληνικές σειρές σε πρωταγωνιστικό και όχι μόνο, ρόλο.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Οι αναρτήσεις του χαρακτηρίζονται από χιούμορ, ενώ δεν λείπουν και οι πιο τρυφερές, όπως αυτή που έκανε πριν από μερικές ώρες.

Η μαμά του ηθοποιού έχει γενέθλια και με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, ανέβασε μία παλιά φωτογραφία από την βρεφική του ηλικία. Στην φωτογραφία η διάσημος μπαμπάς ποζάρει με τη μητέρα του και είναι πραγματικά αγνώριστος, εάν εξαιρέσουμε τα μάτια και το βλέμμα όπου διακρίνουμε μία ομοιότητα με το πώς είναι σήμερα.

Όσο για το μήνυμα που τη συνόδευσε, ήταν πολύ όμορφο και τρυφερό:

"Γιορτάζεις σήμερα μαμά και πολύ καλά κάνεις, γιατί σου αξίζει να γιορτάζεις. Έχεις γενέθλια και μεγαλώνεις όμορφα και με υγεία σωματική και ψυχική. Έγινες γιαγιά και σου πάει, χορεύεις τον χορό των μεγάλων μητέρων με χάρη και διονυσιασμό, με διαφορετική σοφία αλλά και όρεξη. Μείνε έτσι, κράτα γερά την υπέροχη τρέλλα σου, συνέχισε να χορεύεις, να διαβάζεις, να ταξιδεύεις, να μαγεύεις και να μαγεύεσαι, γιατί σε χρειαζόμαστε, σε αγαπάμε και σε θέλουμε δίπλα μας. Κι όπως με κρατάς αγκαλιά στην εικονιζόμενη φωτό, θέλω να σε κρατάω και γώ. Μείνε όμορφη, μέσα κι έξω. Για σένα και για μας. Όλους εμάς #happybirthday #mama #mother #μανουλα #μητερα #μανα #μαναμητεραμαμα"

giorgos xraniwtis genethlia miteras 1

Το παιδάκι της φωτογραφίας δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Γιώργο Χρανιώτη. Ο ηθοποιός διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, καθώς πριν από μερικούς μήνες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς.

Με την σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι και λατρεύουμε να χαζεύουμε τις φωτογραφίες που ανεβάζουν με τον τεσσάρων μηνών γιο τους.

Ο ηθοποιός, που πριν μερικές μέρες γιόρτασε τα 47α γενέθλιά του, είναι είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που απολαμβάνει να περνάει χρόνο με το μωρό του και οι φωτογραφίες που μοιράζεται κάθε τόσο στο Insatgram του, το αποδεικνύουν. Δείτε κάποιες από αυτές, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved