Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τι κάνει ο μικρότερος γιος της με τον άνδρα της

Η φωτογραφία μπαμπά και γιου είναι πραγματικά υπέροχη!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δείτε τι κάνει ο μικρότερος γιος της με τον άνδρα της

Μας αρέσει που η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσιεύει φωτογραφίες τα τελευταία χρόνια από τις προσωπικές οικογενειακές της στιγμές. Έτσι έχει καταφέρει να μας δείξει πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι, πόσο καταπληκτική μαμά και πόσο όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει.

Αν και στο προφίλ της κανείς θα δει φωτογραφίες δικές της από την καθημερινότητα και τη δουλειά της (γυρίσματα κ.λ.π.) θα δει και φωτογραφίες από όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ξέρετε, εκείνες τις στιγμές που απαθανατίζουν όλες οι μαμάδες με το κινητό τους για να τις έχουν ώστε να τις θυμούνται για μια ζωή.

Γι΄ αυτό και αρκετές φορές η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες όχι μόνο του συζύγου της αλλά και των δυο γιων της Μάξιμου και Κίμωνα.

Μια τέτοια φωτογραφία είναι και αυτή που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες. Μπαμπάς και γιος (ο μικρότερος) περνούν χρόνο μαζί και η μαμά Κατερίνα τους απαθανατίζει με το κινητό της.

Αυτός που εντυπωσιάζει; Είναι ο μικρός Κίμωνας που όχι μόνο μεγάλωσε πολύ αλλά έχουν μακρύνει και τα μαλλάκια του αρκετά.

"Boys will be boys ?@panospilafas ?#pikounaki #kimonaki#tothemoonandback", σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τους δύο από τους τρεις άνδρες της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/CGS0-R5BX95/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Πάνος Πιλαφας, είναι ένας δοτικός μπαμπάς και αυτό φαίνεται μέσα από τον λογαριασμό της Κατερίνας Παπουτσάκη και αφιερώνει πολύ χρόνο στα παιδιά του.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του μπαμπά Πάνου έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει η μαμά Κατερίνα. Όλες δείχνουν το πόσο τρυφερός σύζυγος και μπαμπάς είναι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved