Φτιάχνει τα ωραιότερα πλεχτά κοστούμια για μωρά στο Instagram (pics)

Αυτό το ταλέντο της την έκανε διάσημη στο Instagram.

Φτιάχνει τα ωραιότερα πλεχτά κοστούμια για μωρά στο Instagram (pics)

Η Margaret Domingo, μια μαμά δύο αγοριών ξέρει πώς να δημιουργεί τα τέλεια disney looks. Στο Instagram είναι γνωστή με το όνομα "The Yarn Mermaid" και οι αναρτήσεις της είναι απλά εντυπωσιακές.

Μωράκια ποζάρουν φορώντας πλεχτές φορεσιές από χαρακτήρες της Disney. Όπως η ίδια αναφέρει κάτω από διάφορα post της είναι "τρελαμένη" με την Disney απ' όταν ήταν παιδί και άρχισε το πλέξιμό όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στο σπίτι με τον πρώτο νεογέννητο γιο της.


https://www.instagram.com/p/CDuplSnDQA5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Margaret διανύει την τρίτη της εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της.

Μπορεί προς το παρόν να φτιάχνει κοστούμια για άλλα αξιολάτρευτα μικρά κορίτσια, όμως η ίδια ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο την κόρη της και να της φορέσει τις δημιουργίες που την έκαναν διάσημη στο Instagram.

Προς το παρόν μετρά αντίστροφα μέχρι τον ερχομό της κόρης της πλέκοντας φρούτα και λαχανικά κάθε εβδομάδα που περνάει, θέλοντας να μας δείξει το μέγεθος της μικρούλας εβδομάδα με την εβδομάδα μέσα στην κοιλίτσα της.


https://www.instagram.com/p/CDzwiopjnb6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με υπέροχα πλεχτά ρούχα Disney και εμείς εδώ στο Mothersblog.gr δεν μπορούμε να αποφασίσουμε ποιο από όλα μας αρέσει περισσότερο.

Ρίξτε μια ματιά στη gallery που ακολουθεί. Εμείς διαλέξαμε όλα εκείνα που μας εντυπωσίασαν περισσότερο και αν θέλετε να δείτε πιο πολλά πλεχτά κοστούμια δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved