Επτά ιδέες για να φτιάξετε εντυπωσιακά μπισκότα εμπνευσμένα από την Disney (pics)

Ιδέες για να φτιάξετε τα πιο υπέροχα και παραμυθένια μπισκότα στο σπίτι με τα παιδιά.

Επτά ιδέες για να φτιάξετε εντυπωσιακά μπισκότα εμπνευσμένα από την Disney (pics)

Μετά από ενάμιση μήνα καραντίνας, η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα είναι γεγονός. Από σήμερα, μπορούμε να κινούμαστε πιο ελεύθερα εκτός σπιτιού, οι ειδικοί ωστόσο, συμβουλεύουν να παραμείνουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Για τα μικρότερα παιδιά δε, τα σχολεία παραμένουν κλειστά, και έτσι εξακολουθούν να έχουν άφθονο χρόνο εντός σπιτιού.

Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπον με τα παιδιά και να περάσουμε όμορφο και δημιουργικό χρόνο παρέα; Να μαγειρέψουμε! Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας, το μικρό μας μαθαίνει να συνεργάζεται, αναπτύσσει τις χειρωνακτικές του δεξιότητες και εξασκεί το μέτρημα και την ανάγνωση. Επιπλέον, η όλη διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα, θα το ενθουσιάσει.

Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι εντυπωσιακά μπισκότα εμπνευσμένα από την Disney. Για τη ζύμη μπορείτε να ακολουθήσετε όποια συνταγή θέλετε με βάση τα γούστα σας και τα υλικά που έχετε σπίτι σας. Όσον αφορά τη διακόσμηση, ελπίζουμε οι παρακάτω φωτογραφίες να σας δώσουν ιδέες!

Δείτε εντυπωσιακά μπισκότα Disney που κυκλοφορούν στο Ιnstagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved