Πρώτο μάθημα ιππασίας για την κόρη γνωστής Ελληνίδας μαμάς

Η κόρη της ξεκίνησε ιππασία και δεν θα μπορούσε να νιώθει πιο περήφανη!

Πρώτο μάθημα ιππασίας για την κόρη γνωστής Ελληνίδας μαμάς

Από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο η Διώνη, η ζωή της γνωστής Ελληνίδας μαμάς άλλαξε ριζικά.

Τα πρώτα χρόνια ήταν αρκετά φειδωλή στις αναρτήσεις που είχαν να κάνουν με την μικρή φροντίζοντας να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Φέτος όμως η γνωστή interior designer ήταν μια αποκάλυψη καθώς όλες οι φωτογραφίες της μικρής Διώνης ήταν υπέροχες και όλες έδειχναν καθαρά το πρόσωπό της.

Αφού απόλαυσαν τις υπέροχες οικογενειακές τους διακοπές, δείχνοντάς μας τις υπέροχες βουτιές που έκαναν είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα, ήρθε η στιγμή να μας δείξει ακόμη ένα επίτευγμα της κόρης της.

Η Διώνη μόλις χθες άρχισε μαθήματα ιππασίας και η Σίσσυ Φειδά δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενη. Μάλιστα μοιράστηκε το νέο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από μια φωτογραφία και ένα βίντεο απολαύσαμε κι εμείς με τη σειρά μας το νέο αυτό κατόρθωμα της Διώνης.

Όπως βλέπετε με χάρη ιππεύει το πόνυ ενώ η μαμά Σίσσυ «πετά» από ευτυχία.

«Πρώτο μάθημα ιππασίας για τη μικρή μου υπέροχη Αμαζόνα!!!#horseriding #horses #inspiration#kids #kidsactivities #kidsstyle», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της!



Η Διώνη είναι η ζωή της Σίσσυς Φειδά

Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της η γνωστή interior designer «Η ζωή μου είναι η Διώνη! Τελεία. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, συνέβη κάτι μαγικό, που ακόμα και ο γιατρός δεν το είχε ξαναδεί… Το παιδί όταν το βγάλανε και το βάλανε πάνω μου, ξύπνησα ένιωσα τα χείλη της στα χείλη μου και να με φιλάει και έτσι ξεκίνησε μία δυνατή ερωτική ιστορία. Κάθε μέρα το παιδί μου με συγκινεί! Είμαι ευλογημένη».

Δείτε παρακάτω τις ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής Διώνης που εμείς λατρεύουμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved