Chrissy Teigen: Δυστυχώς απέβαλε - Η συγκλονιστική ανάρτησή της

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν»

Chrissy Teigen: Δυστυχώς απέβαλε - Η συγκλονιστική ανάρτησή της

Πριν μερικούς μήνες, η είδηση ότι η Chrissy Teigen είναι για τρίτη φορά έγκυος, έκανε τον γύρο των media.

Την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της, έκανε η ίδια η μέσα από το μουσικό βίντεο του John Legend, «Wild», εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της.

Όπως είχε αποκαλύψει το μοντέλο, η σύλληψη έγινε με φυσικό τρόπο και όχι με εξωσωματική γονιμοποίηση, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της. Δυστυχώς όμως, η εγκυμοσύνη αυτή δεν προχώρησε καθώς λίγο πριν, η διάσημη μαμά ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχασε το μωρό της.

H Chrissy Teigen, ήδη από το Σαββατοκύριακο βρίσκονταν στο νοσοκομείο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles, με έντονη αιμορραγία. Η αιμορραγία είχε ξεκινήσει εβδομάδες πριν, για αυτό και είχε αναγκαστεί να παραμείνει στο κρεβάτι. Φαίνεται όμως ότι δεν ήταν αρκετό. Το μωράκι δεν τα κατάφερε και η διάσημη μαμά μέσα από μία συγκλονιστική ανάρτηση κάνει κατάθεση ψυχής για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό.

Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.

Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε.

Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστουμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε. »

chrissyteigen 120500076 3350080441740788 2779934527091789576 n

Η Chrissy Teigen είναι μία μητέρα που πάλεψε πολύ με τη υπογονιμότητα. Είναι όμως κι ένα παράδειγμα που δείχνει σε κάθε γυναίκα ότι δεν πρέπει να τα παρατάει ό,τι και αν γίνεται. Θα πρέπει να ελπίζει, να προσπαθεί και να επιμένει.

Η έκπληξή της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά

«Όταν παρατάς τις προσπάθειες, η ζωή μπορεί να σε εκπλήξει!».

Όταν το νέο μουσικό βίντεο του John Legend, βγήκε στο YouTube, οι θαυμαστές τους σοκαρίστηκαν όταν είδαν την τρίτη εγκυμοσύνη της Chrissy Teigen να αποκαλύπτεται στο τέλος.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα κατάφερνα να μείνω έγκυος, φυσιολογικά!», σχολίασε στο Twitter, θυμίζοντας στους θαυμαστές της ότι η Luna και ο Miles ήρθαν στον κόσμο με εξωσωματική.

«Η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν μια επιλογή για εμάς. Πολύ δύσκολα, αποκτήσαμε δύο μικρά και πανέμορφα τερατάκια. Σας το υπόσχομαι. Ποτε, ποτε, ποτε, ποτέ, δεν πίστευα ότι μπορώ», συνέχισε.

Για πολλά χρόνια η ίδια έκανε κάθε μήνα τεστ εγκυμοσύνης. Έκανε ένα πριν την αφαίρεση του στήθους της, βγήκε αρνητικό και τον επόμενο μήνα έπρεπε να κάνει το επόμενο. «Για πολλά χρόνια έκανα κάθε μήνα ένα τεστ και προσευχόμουν κάποια στιγμή να το δω θετικό. Απλά το ευχόμουν. Ποτέ δεν είχα δει ένα θετικό τεστ!».

Το πρωί που το album του John Legend, βγήκε στον αέρα έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή «Good Morning America» για να το παρουσιάσει, και η Teigen ξύπνησε νωρίς μαζί του. «Ξύπνησα μαζί με τον άνδρα μου και σκέφτηκα, "πρέπει να κάνω το μηνιαίο μου τεστ για να απογοητευτώ"... και τότε ήταν που το τεστ βγήκε... θετικό!».

Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν κατ' ευχήν, η αγάπη και η ζεστασιά της οικογένειας όμως, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τo γνωστό μοντέλο να ξεπεράσει τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες της διάσημης μαμάς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved