Μωράκι 6 μηνών κάνει θαλάσσιο σκι και το διαδίκτυο διχάζεται

Οι γονείς του μικρού βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής.

Μωράκι 6 μηνών κάνει θαλάσσιο σκι και το διαδίκτυο διχάζεται

H Mindi και ο Casey Humpherys, από τη Γιούτα, δέχτηκαν τα πυρά πολλών χρηστών του διαδικτύου μετά την ανάρτηση στο Instagram ενός βίντεο με τον μόλις 6 μηνών γιο τους να κάνει θαλάσσιο σκι.

Ο μικρούλης είναι πάνω σε μια ξύλινη σανίδα, φορώντας γιλέκο σωσίβιο, με τα πόδια του στερεωμένα στον εξοπλισμό και τα χέρια του να κρατούν μια σιδερένια μπάρα ασφαλείας.


https://www.instagram.com/p/CFDy1cZpnCA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι χρήστες κατηγόρησαν τους γονείς ότι εξέθεσαν το παιδί τους σε κίνδυνο για να κερδίσουν δημοσιότητα! Πολλοί δε τους χαρακτήρισαν απερίσκεπτους και τρομερούς ( με την αρνητική έννοια).

Το ζευγάρι αντέδρασε και σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι το μωρό ήταν μαζί τους σε ένα σκάφος 12 ατόμων, παρουσία και γιατρού ενώ προηγουμένως είχαν συμβουλευτεί τον παιδίατρό τους πριν το παιδί κάνει θαλάσσιο σκι.

Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι ο μικρός έκανε μαθήματα κολύμβησης για βρέφη πριν του επιτρέψουν να κάνει σκι στη θάλασσα ώστε να νιώθουν και οι ίδιοι ακόμα πιο ασφαλείς.

«Δεν έχει πέσει ποτέ. Επίσης ενημερώσαμε τον παιδίατρο πριν πάμε στη θάλασσα και εντυπωσιάστηκε με την ανάπτυξη του παιδιού. Μας διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα και να μην ανησυχούμε», ανέφερε το ζευγάρι.

Η Daily Mail πάντως αναφέρει ότι η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής προειδοποιεί ότι τα βρέφη μπορεί να πνιγούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα επειδή δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τον έλεγχο του αυχένα και των μυών.

Όπως και να έχει ο μικρός είναι αξιολάτρευτος και φαίνεται ότι η επαφή του με το νερό ξεκινησε από πολύ νωρις, όπως υποστήριξαν και οι γονείς του. Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε φωτογραφίες του που αποδεικνύουν ότι με το νερό τα πάει πολύ καλά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved