Ζωγράφισε το δωμάτιο των αδελφών της και το έκανε φανταστικό

Οι αδελφές της ήθελαν κάτι ξεχωριστό και η Hannah Baker δεν μπορούσε να τους χαλάσει το χατίρι.

Ζωγράφισε το δωμάτιο των αδελφών της και το έκανε φανταστικό
hannahbakercreatio.wixsite.com

Τα περισσότερα παιδιά θέλουν το δωμάτιό τους να είναι ξεχωριστό. Να έχει πρωτότυπα έπιπλα και ακόμα πιο πρωτότυπη διακόσμηση.

Οι αδελφές της Hannah Baker σίγουρα μπορούν να περηφανευτούν ότι έχουν ένα δωμάτιο που πολλά παιδιά θα το ζήλευαν.

Ας είναι καλά η μεγάλη τους αδελφή η οποία λατρεύει τη ζωγραφική και τις προκλήσεις. Έτσι, όταν οι μικρές αδελφές της ζήτησαν να ζωγραφίσει το δωμάτιό τους σκέφτηκε ότι ήθελε να δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό, κάτι με το οποίο θα ξετρελαίνονταν.

«Είμαστε όλοι φαν του The Legend of Zelda και το όμορφο, ανοιχτό τοπίο του Breath of the Wild ήταν μια τέλεια ιδέα για το δωμάτιό τους! Οι αδελφές μου με βοήθησαν να προετοιμάσω τους τοίχους και την οροφή και πέρασα τις επόμενες εβδομάδες ζωγραφίζοντας. Έχω συμπεριλάβει στοιχεία της σειρά και στα σκοτεινά στοιχεία! Οι αδελφές μου λατρεύουν το νέο τους δωμάτιο, και το ίδιο κι εγώ!», σχολίασε η Hannah Baker.

Το "The Legend of Zelda" είναι σειρά βιντεοπαιχνιδιών περιπέτειας της σχεδιασμένη από τους Σιγκέρου Μιγιαμότο και Τακάσι Τεζούκα με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Πάρτε μια γεύση από τον θαυμαστό κόσμο του παιχνιδιού σε φυσικό χώρο όπως τον εμπνεύστηκε και τον υλοποίησε για τις αδελφές της η Hannah Baker.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved