Αδέρφια ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο μέσα απ'τη ζωγραφική-Δείτε τι έφτιαξαν

Πώς η καραντίνα και ο κορονοϊός ενέπνευσαν αυτά τα δύο αδέρφια για ένα απίθανο project που συνδυάζει τη ζωγραφική με τα ταξίδια;

Αδέρφια ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο μέσα απ'τη ζωγραφική-Δείτε τι έφτιαξαν

Η περίοδος της καραντίνας δεν ήταν εύκολη για κανέναν. Η καθημερινότητά μας άλλαξε απότομα και πράγματα που άλλοτε θεωρούσαμε δεδομένα, όπως μία εκδρομή, μία βόλτα, μία επίσκεψη σε έναν φίλο, πλέον δεν ήταν.

Για πολλούς ωστόσο, η καραντίνα ήταν και μία ευκαιρία να δημιουργήσουν και να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε πράγματα που αγαπούν να κάνουν. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η 14χρονη Macaire Everett με τον αδερφό της.

Τα δύο αδέρφια είχαν άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους όλο αυτό διάστημα και βρήκαν τον τρόπο να κάνουν τα ταξίδια που τόσο πολύ ήθελαν. Η Macaire Everett η οποία έχει ταλέντο στη ζωγραφική, ζωγράφιζε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι τους απίθανα μέρη από κάθε γωνιά του πλανήτη και στη συνέχεια ο 9χρονος Camden φωτογραφιζόταν μπροστά τους.

Μέχρι το τέλος του lockdown τα δύο αδέρφια είχαν δημιουργήσει 100 διαφορετικά σκηνικά και φωτογραφίες. Τις απίθανες δημιουργίες τους, ανέβασε η Macaire στο Instagram της και όπως ήταν αναμενόμενο έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε κάποιες από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @macairesmuse

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved