Ζέτα Μακρυπούλια: Δημοσίευσε φώτο των παιδιών της Ρέβη και του Τότσικα

Αυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά φανταστική.

 

Ζέτα Μακρυπούλια: Δημοσίευσε φώτο των παιδιών της Ρέβη και του Τότσικα

H Ρούλα Ρέβη και η Ζέτα Μακρυπούλια συνδέονται με βαθιά φιλία.

Συχνά μέσα από τα social media έχουν μοιραστεί στιγμές από κοινές τους διακοπές ή εξόδους με άλλους αγαπημένους τους φίλους.

Η γνωστή φωτογράφος μάλιστα, στο παρελθόν είχε αναρτήσει μερικές φωτογραφίες με την αγαπημένη της Ζέτα, μιλώντας με λόγια πραγματικής αγάπης.

«Αφήνω εδώ αυτές τις αληθινές φωτογραφίες για την αληθινή σχέση που έχω με αυτό το πλάσμα @zeta_makripoulia_official που μου επιτρέπει να την πιέζω , να την μαλώνω, να την λατρευω και λεω «επιτρέπει» όχι γιατί είναι το κορίτσι που εσεις ξέρετε αλλά γιατί είναι το κορίτσι μου που έχω δει κουρασμένο , αγχωμένο , χαρούμενο και λυπημένο , διακριτικό και υπομονετικό , δίκαιο και με τον μεγαλύτερο αυτοέλεγχο που θα μπορούσα ποτέ να συναντήσω σε άνθρωπο και που τόσο θαυμάζω αυτό της το χάρισμα.ζετα μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα κάθε χρόνο εισαι καλύτερη και ομορφότερη σε αγαπαμε ».


https://www.instagram.com/p/CDTvKT_HpKm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την πλευρά της η ηθοποιός λατρεύει τα παιδιά της φίλη της, την Ειρήνη Χρυσή και του Μιχαήλ Άγγελου, που είναι πλέον πέντε χρονών.

Μάλιστα με αφορμή τα γενέθλιά τους το Σεπτέμβρη του 2020, δημοσίευσε μια πολύ όμορφη φωτογραφία των διδύμων που μοιάζει σαν καρτ ποστάλ.

revi makripoulia

Το τελευταίο διάστημα η Ρούλα Ρέβη αναρτά αρκετές φωτογραφίες των παιδιών της και όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στη gallery που ακολουθεί έχουν αλλάξει αρκετά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved