Jessica Alba: Η κόρη της μεγάλωσε και την πέρασε στο ύψος - Δείτε φώτο

Πώς σχολίασε το γεγονός όταν το συνειδητοποίησε.

Jessica Alba: Η κόρη της μεγάλωσε και την πέρασε στο ύψος - Δείτε φώτο

Η 39χρονη Jessica Alba είναι ηθοποιός, επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών.

Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στην τηλεοπτική σειρά Dark Angel και στις ταινίες Sin City και Fantastic Four.

Η αναγνώριση στο Χόλιγουντ ήρθε με τις συμμετοχές της στη νεανική κωμωδία Never Been Kissed και στην ταινία τρόμου Idle Hands το 1999. Ευρέως γνωστή όμως έγινε όταν επελέγη από τον Τζέιμς Κάμερον ανάμεσα σε 1,200 υποψήφιες για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Dark Angel. Υποδύθηκε την Max Guevara, μια γενετικά μεταλλαγμένη υπέρ-στρατιώτη του μέλλοντος, στη σειρά που κράτησε δύο χρόνια και υπήρξε μεγάλη επιτυχία.

Το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας "Fantastic Four" γνώρισε τον παραγωγό Cash Warren, με τον οποίο σύντομα έγιναν ζευγάρι. Τον Μάιο του 2008 παντρεύτηκαν στο Λος Άντζελες. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά , την Honor (2008), την Haven (2011) και τον Hayes (2017).

H ίδια παραμένει ιδιαίτερα όμορφη και εξακολουθεί να δείχνει πολύ μικρότερη από την ηλικία της.

Λατρεύει τα social media και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της αλλά και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Πρόσφατα λοιπόν ανέβασε δύο φωτογραφίες με την μεγάλη της κόρη, που είναι 12 ετών και την πέρασε στο ύψος. Σημειωτέον ότι η ηθοποιός έχει ύψος 1,69.

«Η στιγμή που συνειδητοποιείς ότι το πρώτο σου παιδί είναι ψηλότερο από σένα» σχολίασε η περήφανη μαμά μη μπορώντας να κρύψει την αντίδρασή της.


https://www.instagram.com/p/CE6pHFiFNha/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την ηθοποιό με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved