Σταύρος Νικολαΐδης: Ο γιος του πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο - Δείτε φώτο

Συγκινήθηκε που ο γιος του μεγάλωσε και ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό.

Σταύρος Νικολαΐδης: Ο γιος του πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο - Δείτε φώτο

Μπορεί το πρώτο κουδούνι για τα σχολεία να χτυπήσει στις 14 Σεπτεμβρίου, όμως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί έχουν ήδη ξεκινήσει από την 1η του μήνα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό όχι όμως για τα νήπια και τα βρέφη.

Πολλοί γονείς συνόδευσαν τα παιδάκια της στον παιδικό σταθμό με χαρά αλλά και συγκίνηση που το …μωράκι τους μεγάλωσε και πάει στο σχολείο.

Μεταξύ αυτών, η Κατερίνα Καραβάτου που ο γιος της Αρίωνας είναι φέτος προνηπιάκι αλλά και ο Σταύρος Νικολαϊδης, του οποίου ο γιος ξεκίνησε τον παιδικό σταθμό.

Ο ηθοποιός με την σύζυγό του Γιώτα Ζαρμακούπη, συγκινήθηκαν που ο Θάνος πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο.Μάλιστα ο περήφανος μπαμπάς δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας με χιούμορ:

«Και κλάάάάμα η μανούλα, ρε παιδάκι μου!!! ? Εντάξει... κι ο μπαμπάς λίγο ? #newbeginning #newschool #newyearschool #firsttimeschool #myson #lovemyson #stavrosnikolaidis @giwtazar».


https://www.instagram.com/p/CEonf5KFVOB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον μοναχογιό του που γεννήθηκε τον Μάϊο του 2017και μοιράζεται συχνά με τους followers του βίντεο και φωτογραφίες μαζί του.

Μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved