Έχουμε γεννητούρια! Ποια διάσημη τραγουδίστρια γέννησε χθες το βράδυ το αγοράκι της;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και μερικές ώρες η διάσημη μανούλα και ο σύζυγός της αφού κρατούν στα χέρια τους το αγοράκι τους!

Έχουμε γεννητούρια! Ποια διάσημη τραγουδίστρια γέννησε χθες το βράδυ το αγοράκι της;

Η τραγουδίστρια Φέργκι γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,5 κιλών και σύμφωνα με τα ξένα Μέσα πρόκειται να πάρει το όνομα Αξλ Τζάκ Ντούχαμελ, αφού η διάσημη μαμά του είναι φαν του Αξλ Ρόουζ των Guns 'n' Roses. Τόσο η μαμά όσο και ο μπαμπάς Τζος Ντούχαμελ είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αφού από το 2009 που παντρεύτηκαν ήθελαν όσο τίποτα ένα μωρό.

Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για το πώς η σύζυγος του διαχειρίζεται την εγκυμοσύνη της λέγοντας: «Είμαι εντυπωσιασμένος από το πόσο όμορφη είναι και από το πόσο καλά διαχειρίζεται την εγκυμοσύνη της».

Η γνωριμία τους έγινε το 2004 όταν η τραγουδίστρια είχε πάει να τραγουδήσει με το πρώην συγκρότημα της "The Black Eyed Peas" στη ταινία «Λας Βέγκας» όπου πρωταγωνιστούσε ο Τζος Ντούχαμελ. Έκτοτε είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009 και το παιδί ήρθε ως απόδειξη της αγάπης τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved