Τζένη Μπότση: Θα λιώσετε! Δείτε τι απέκτησε για πρώτη φορά η κόρη της

Κάθε φορά οι αναρτήσεις της Τζένης Μπότση με την κόρη της, γίνονται ανάρπαστες και όχι άδικα!

Τζένη Μπότση: Θα λιώσετε! Δείτε τι απέκτησε για πρώτη φορά η κόρη της

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός, Τζένη Μπότση, έγινε για πρώτη φορά μανούλα τον Νοέμβριο του 2019 και έκτοτε το χαμόγελο δεν έχει φύγει από τα χείλη της.

Η ευτυχία της δεν «κρύβεται» και πώς να κρυφτεί άλλωστε Γέννησε μια υπέροχη κορούλα και είχε όλη την αγάπη και την υποστήριξη από τον αγαπημένο της σύντροφο Αλέξανδρο Μιχαλά.

Το πρώτο τους καλοκαίρι

Φέτος περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί. Οι διακοπές τους ξεκίνησαν τον Ιούλιο από την Ανάβυσσο από όπου και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία σχολίασε στη λεζάντα της: «Το καλοκαίρι του 1972 ήρθα νεογέννητη, τις πρώτες μου διακοπές στο eden hotel…. Ήταν οι πρώτες μου διακοπές σε ξενοδοχείο!!!Φέτος έφερα την κόρη μου, για τις πρώτες της διακοπές σε ξενοδοχείο ,στο ίδιο μέρος για να γιορτάσουμε την πρώτη ονομαστική της εορτή και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ!».

Συνέχεια είχε η Ικαρία! Μερικά Insta stories έδειχναν το πόσο όμορφα περνούν και κάπως έτσι μας έδειξε και το πρώτο απόκτημα της μικρής από το υπέροχο αυτό νησί.

Τι ήταν αυτό; Μα φυσικά μια ποδιά! Μάλιστα! Μία μαγειρική ποδιά και για την ακρίβεια την πρώτη της μαγειρική ποδιά! Φαίνεται πώς μεγαλώνοντας θα έχουμε να δούμε μαγειρικές δημιουργίες από τη μικρούλα.

Την Πέμπτη η όμορφη ηθοποιός αποχαιρέτησε το όμορφο νησί και ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου.

Δείτε όλες τις υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες τους, την αναχώρησή τους από το νησί και το δώρο της μικρής στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved