Κώστας & Δημήτρης Κόκλας: Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Τον Μάιο του 2020 ο γιος του έγινε 12 ετών και μέσα από την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε ανακαλύψαμε πόσο ίδιοι είναι.

Κώστας & Δημήτρης Κόκλας: Μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

Ο Κώστας Κόκλας είναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις του και ανήκει στην κατηγορία των ηθοποιών που δεν τους αρέσει να μιλούν για την προσωπική τους ζωή ή να την εκθέτουν αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για εκείνον.

Ο αγαπημένος ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με την Κατερίνα Σούλη, αδερφή του αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων Σπύρου Σούλη, και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον 12χρονο πια Δημήτρη.

Τον Μάιο που ο Δημήτρης γιόρτασε τα 12ατα γενέθλιά του ο ευτυχής μπαμπάς θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μία σπάνια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό. Μέσα από το σχόλιο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην σύζυγό του, για το δώρο που του έκανε με την γέννηση του γιου τους καθώς και να αποκαλύψει ότι ο γιος του του έδωσε νόημα και σκοπό σε αυτή τη ζωή.


https://www.instagram.com/p/B_tzEPNpDo2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ήρθες πριν από 12 χρονιά στη ζωή μου για να της δώσεις νόημα, σκοπό, όνομα… Χρόνια πολλά Yolojim ❤?? Thank you @_soulicious_ ?❤», έγραψε.

Μπαμπάς και γιος απόλαυσαν μερικές ημέρες του καλοκαιριού στη Ζάκυνθο μαζί και ο Κώστα Κόκλας μοιράστηκε μαζί μας μια άκρως υπέροχη φωτογραφία που τον δείχνει με τον γιο του Δημήτρη, μέσα στην πισίνα.

Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς μπαμπάς και γιος μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Μάλιστα μας θύμισε τον Κώστα Κόκλα σε μια παιδική του φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει πριν καιρό.


https://www.instagram.com/p/B7-44RmpxfB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες του Δημήτρη στη gallery που ακολουθεί και πείτε μας; Πιστεύετε ότι μοιάζουν μπαμπάς και γιος όσο πιστεύουμε εμείς ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved