Κρατερός Κατσούλης:Η φωτό των παιδιών του που δημοσίευσε απλά είναι υπέροχη

Δεν του αρέσει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών του, όταν το κάνει όμως (σπάνια) τότε απλά μας εντυπωσιάζει!

Κρατερός Κατσούλης:Η φωτό των παιδιών του που δημοσίευσε απλά είναι υπέροχη

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκαν στα υπέροχα Κουφονήσια, για να περάσουν μερικές από τις ημέρες των διακοπών τους. Και αυτό το νησί έμελλε να είναι ο λόγος που ο μπαμπάς Κρατερός, θα δημοσίευε φωτογραφίες των παιδιών του.

Όσοι τον ακολουθείτε στο Instagram θα έχετε παρατηρήσει ότι είναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις που αφορούν τα παιδιά του, η ψιλή άμμος όμως, το υπέροχος ήλιος και η αλμύρα στα μαλλιά των παιδιών του τον έκαναν να αρπάξει το κινητό του τηλέφωνο και να τα απαθανατίσει σε μια υπέροχη στιγμή.

Η Αέλια και ο Αρίωνας έφτιαχναν κάστρα στην άμμο με τα κουβαδάκια τους με μαεστρία και αμέσως από το μυαλό του Κρατερού πέρασε μια υπέροχη ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας:

«Μέγα φρούριο με τα διπλής τάφρου, έντεκα ψηλών και αντίστοιχα έντεκα χαμηλών μάχιμων πύργων, εκπονημένο έργο από τους διάσημους για την παραγωγικότητα και αισθητική τους αρχιτέκτονες, Αελια και Αριωνα Κατσούλη, Θανο Μελουδη. Χρονολογείται μεταξύ 13.30-16.00 το έτος 2020 στην βορειοδυτική ακτογραμμή της παραλίας του Φοινικα Κουφονησιων. Συντέλεσε με μεγάλη επιτυχία στην αποτροπή εξόρμησης πειρατών, ρακετοφορων, μπαλαδορων και άλλων επιθετικών λαών που είχαν βλέψεις στην κατάκτηση της παραλίας !????#summer #summer2020 #castle #koufonisia #august #greece?? #paradise #holidays #holiday».

krateros katsoulis fotografies koufonisia 13

Ένας μπαμπάς όταν βλέπει τα παιδιά του να απολαμβάνουν τα παιχνίδια στη θάλασσα, σκέφτεται πολλά πράγματα, ο Κρατερός όμως, σκέφτηκε το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο και συνόδευσε τη φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά του με το δημιούργημά τους με το πιο όμορφο ίσως σχόλιο που έχουμε δει όλο αυτό το διάστημα στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες η οικογένεια του Κρατερού Κατσούλη έφυγε από τα Κουφονήσια με προορισμό τη Νάξο. Γι' αυτό μας ενημέρωσε πάλι ο μπαμπάς Κρατερός μέσα από ένα Insta story που τον δείχνει να φορά τη μάσκα του και να έχει αγκαλιά τον Αρίωνα και την Αέλια.

krateros katsoulis fotografies koufonisia 11

Οι υπέροχες διακοπές τους

Φέτος ήταν ίσως, η μοναδική φορά που τόσο ο Κρατερός όσο και η Κατερίνα Καραβάτου, δημοσίευσαν εικόνες των παιδιών τους από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Άλλες χρονιές κρατούσαν αυτές τις υπέροχες στιγμές δικές τους. Για καλή μας τύχη όμως, αυτή τη χρονιά μοιράστηκαν φωτογραφίες τους μαζί μας και εμείς απλά δεν χορταίναμε να τις βλέπουμε.

Δείτε τις περισσότερες από αυτές -μαζί με τα υπέροχα κάστρα τους- παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved