Η σπάνια φωτογραφία του Αιμίλιου Λιάτσου με τους εγγονούς του

Διακοπές στην Άνδρο έκαναν ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη μαζί με τα παιδιά τους, Αιμίλιο και Αντώνη.

Η σπάνια φωτογραφία του Αιμίλιου Λιάτσου με τους εγγονούς του

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος αποτελούν εδώ και χρόνια ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Και οι δυο είναι πολύ ενεργοί στα social media και συχνά μοιράζονται μαζί μας στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά τους. Το ίδιο κάνουν και τώρα που βρίσκονται σε διακοπές.

aimilios liatsos foto me eggonia 2

Εκτός από τις φωτογραφίες που δείχνουν τους ίδιους και τα παιδιά τους, ανάρτησαν και μια σπάνια φωτογραφία που δείχνει τον παππού, Αιμίλιο Λιάτσο, να περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τα δυο εγγόνια του.

Ο δημοσιογράφος τα λατρεύει τα εγγόνια του. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει για αυτά, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Λιωμένο βούτυρο», χαρακτήρισε τον εαυτό του ως παππού, αποκαλύπτοντας: «Το πιο ισχυρό συναίσθημα είναι αυτό που ζω τώρα με τον Αιμίλιο και τον Αντώνη. Έχει αλλάξει η ζωή μου πάρα πολύ. Η σκέψη μου είναι καθημερινά στα εγγόνια μου», είπε.

Δείτε τον στην κυριολεξία «λιωμένο βούτυρο» στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε Insta story η Ελένη Καρποντίνη πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με μερικές καλοκαιρινές φωτογραφίες των παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved