Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Εξαντλημένοι από την αϋπνία - Δείτε τη φωτογραφία

Τι σχολίασε το ζευγάρι. 

Χρανιώτης- Αβασκαντήρα: Εξαντλημένοι από την αϋπνία - Δείτε τη φωτογραφία

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα από την ημέρα που έγιναν γονείς μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους με τους followers τους.

Ο μικρούλης, που γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου, θα γίνει σε μερικές μέρες δύο μηνών, και οι γονείς του νιώθουν απέραντη ευτυχία για τις στιγμές που βιώνουν.


https://www.instagram.com/p/CCjQa3aBtMS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι οποίες βέβαια στιγμές δεν είναι όλες ρόδινες, αφού ένα μωρό μπορεί να έχει πονάκια, να γκρινιάζει και το πιο σημαντικό: να μη κοιμάται!

Αυτό είναι το στάδιο που ταλαιπωρεί τους περισσότερους νέους γονείς. Τα ατελείωτα ξενύχτια που τους κάνουν να νιώθουν ρετάλι από την κούραση και διαφέρουν σημαντικά από εκείνα της διασκέδασης όπου την επομένη μπορείς να κοιμηθείς με την ησυχία σου.

Η ανάρτηση με την οποία θα ταυτιστούν όλοι οι νέοι γονείς

Τόσο ο Γιώργος Χρανιώτης, όσο και η Γεωργία Αβασκαντήρα, όπως είπαμε, είναι ενεργοί στα social media και συχνά μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram μοιράζονται στιγμές, σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτή τη φορά δημοσίευσαν μια φωτογραφία στην οποία είναι άυπνοι κρατούν το μωρό αγκαλιά και σχολιάζουν: « Εσείς που μπορείτε…παρακαλώ κοιμηθείτε».

avaskadira

Το ύφος τους τα λέει όλα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές που έχουν δημοσιεύσει με το μωρό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved