Φαίη Σκορδά: Μόλις ξύπνησε και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τον γιο της

Αμακιγιάριστη και αγουροξυπνημένη - Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με τα παιδιά της και μόλις ανέβασε την πιο υπέροχη φωτογραφία!

Φαίη Σκορδά: Μόλις ξύπνησε και ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τον γιο της

Οι διακοπές για την αγαπημένη παρουσιάστρια έχουν ξεκινήσει. Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και άφησε τα τηλεοπτικά πλατό για να χαλαρώσει και να περάσει χρόνο με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Τα δυο αγόρια ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μερικές εβδομάδες πριν και μέχρι πρότινος ήταν με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, στην Τήνο. Ο παρουσιαστής ανέβαζε σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες και μοιράζονταν τα όμορφα στιγμιότυπα των διακοπών τους.


https://www.instagram.com/p/CCah-4CAK5Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά από την Τήνο, οι διακοπές για τους μικρούς Γιάννη και Δημήτρη συνεχίζονται, αυτή τη φορά με τη μητέρα τους. Η Φαίη Σκορδά, μπορει να μην ανεβάζει συχνά φωτογραφίες των παιδιών της, όταν όμως το κάνει ρίχνει το Instagram από τα likes και σχόλια των θαυμαστών της πέφτουν βροχή.

Χθες, η διάσημη μαμά ανέβασε ένα Instagram Story με τους γιους της που περπατούν μπροστά και φορούν τα ίδια σακίδια και σήμερα μας καλημέρισε με μία ακόμη υπέροχη φωτογραφία.

«Καλημεραααα☀ Εμείς ξυπνάμε έτσι κ ο Δημητρης θεωρεί ότι αυτή είναι μια τελεια φωτό»

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει αμακιγιάριστη και αγουροξυπνημένη στον φωτογραφικό φακό μαζί με τα... πατουσάκια του γιου της, Δημήτρη.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved