Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της ξετρελάθηκε με τις σαπουνόφουσκες - Δείτε φώτο

Βροχή από …σαπουνόφουσκες.

Η Σίσσυ Φειδά απολαμβάνει τις διακοπές με την οικογένειά της.

Είναι άλλωστε η αγαπημένη της περίοδος αφού μπορεί να είναι συνεχώς με την κόρη της Διώνη,που της έχει τρομερή αδυναμία.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις με την μοναχοκόρη της, δείχνοντας μας εκτός από το πόσο χαριτωμένη είναι και πόσο στιλ διαθέτει ( η μαμά έχει βάλει το χεράκι της φυσικά).



Οι στέκες με λουλούδια στα μαλλιά, τα όμορφα καπέλα αλλά και τα μοδάτα μαγιό, δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα ωστόσο τα βλέμματα πέφτουν πάντα στη Διώνη.



Η γνωστή μαμά της τετράχρονης είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: «η ζωή μου είναι η Διώνη! Τελεία. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, συνέβη κάτι μαγικό, που ακόμα και ο γιατρός δεν το είχε ξαναδεί… Το παιδί όταν το βγάλανε και το βάλανε πάνω μου, ξύπνησα ένιωσα τα χείλη της στα χείλη μου και να με φιλάει και έτσι ξεκίνησε μία δυνατή ερωτική ιστορία. Κάθε μέρα το παιδί μου με συγκινεί! Είμαι ευλογημένη».

Η Σίσσυ Φειδά προσπαθεί να έχει η μικρή μια όμορφη καθημερινότητα κάνοντας πράγματα που αρέσουν στα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της.

Ετσι, πηγαίνουν για μπάνιο αλλά και βόλτες με το πατίνι, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις όπως αυτή με τις σαπουνόφουσκες στον κήπο.Είναι τόσες πολλές που προκάλεσαν τον ενθουσιασμό της μικρής.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved