Άγγελος Λάτσιος: Επέστρεψε στην Αθήνα - Η φώτο από τη νυχτερινή του έξοδο

Κεφαλονιά, τέλος! Ο Άγγελος Λάτσιος, πέρασε μερικές μέρες διακοπών στο όμορφο νησί του Ιονίου πελάγους και με τη χθεσινοβραδινή του φωτογραφία μας ενημέρωσε ότι επέστρεψε στην Αθήνα.

Άγγελος Λάτσιος: Επέστρεψε στην Αθήνα - Η φώτο από τη νυχτερινή του έξοδο

Αν θα μείνει ή θα φύγει για διακοπές ξανά, αυτό θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Άγγελος Λάτσιος ακόμη και αν επισκεφθεί τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο ή τη μητέρα του Ελένη Μενεγάκη, σίγουρα θα κάνει κάποια ανάρτηση για να μας δείξει πώς περνάει.

Αν και φειδωλός στην αναρτήσεις του ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη, κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram, γίνεται χαμός.

Η ανάρτηση από την Αθήνα

Όπως βλέπετε κι εσείς στο Insta story που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ο ίδιος ο Άγγελος Λάτσιος, βρίσκεται στην Αθήνα (Βουλιαγμένη) και απολαμβάνει μια όμορφη και ήσυχη βραδιά με την παρέα του.

aggelos latsios diakopes athina 1

H τελευταία δημόσια εμφάνισή του

Ο Άγγελος Λάτσιος την Τετάρτη, 1η Ιουλίου βρέθηκε στα στούντιο του Alpha μιας και η μαμά του, Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετούσε συγκινημένη το τηλεοπτικό κοινό μετά από 30 χρόνια πορείας και ήταν εκεί με τις αδερφές του αλλά και τον σύζυγο της μητέρας του, Μάκη Παντζόπουλο για να την στηρίξουν σ’ αυτή την απόφαση που πήρε.

Ένας τρυφερός γιος - ένας προστατευτικός αδερφός

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένας τρυφερός γιος και αυτό έχει φανεί ουκ ολίγες φορές μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η μαμά Ελένη Μενεγάκη.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του «μεγάλου αδερφού». Είναι προστατευτικός απέναντι στις αδερφές του, τις λατρεύει και θα βρίσκεται κοντά τους σε ό,τι και αν τον χρειαστούν.

Η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε να δημιουργήσει έναν υπέροχο δεσμό ανάμεσα στα παιδιά της, όμοιο με εκείνον που έχει και η ίδια με τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.

Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Άγγελο τρυφερό, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved