Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Το μωρό είναι αγόρι!

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον,  λίγο μετά τις 18.00 ώρα Ελλάδος. Το ευτυχισμένο ζευγάρι Ουίλιαμ και Κέιτ, κρατά πια στα χέρια του το υγιέστατο αγοράκι τους, το οποίο μάλιστα με τη γέννησή του ταυτόχρονα μπαίνει και τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, μετά τον Κάρολο και τον Ουίλιαμ.

Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Το μωρό είναι αγόρι!

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ έφθασε στο μαιευτήριο St Mary του Λονδίνου oδικώς στις 8 το πρωί ώρα Ελλάδος, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου. Οι δημοσιογράφοι, είχαν κατασκηνώσει έξω από το μαιευτήριο εδώ και ημέρες αφού, η ακριβής ημερομηνία του τοκετού δεν είχε ανακοινωθεί. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ γέννησε στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo Wing όπου και η Νταϊάνα είχε γεννήσει τον Ουίλιαμ το 1982. Το μωρό ζυγίζει 3,8 κιλά και γεννήθηκε στις 18:24 ώρα Ελλάδος.

Παρών στον τοκετό ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ενώ της ιατρικής ομάδας ηγήθηκε ο βασιλικός γυναικολόγος Dr. Marcus Setchell.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των βασιλικών τοκετών, σπάνε δύο παραδόσεις. Η πρώτη είναι ότι για πρώτη φορά ανακοινώνεται επισήμως η εισαγωγή στο μαιευτήριο για τον τοκετό. Ηταν παράδοση αιώνων οι βασιλικές γεννήσεις να γνωστοποιούνται αφότου ολοκληρωθούν. Η δεύτερη παράδοση που "έσπασε" είναι ότι συνήθως στην αίθουσα τοκετού βρίσκεται η /ο υπουργός Εσωτερικών . Αυτή τη φορά όμως, η υπουργός Εσωτερικών της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στην αίθουσα τοκετού.

Η πρώτη που ενημερώθηκε για τη γέννηση και το φύλο του βασιλικού βρέφους είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ ενώ εν συνεχεία ενημερώθηκαν ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και η οικογένεια Μίντλεντον.

Η παράδοση επιβάλλει να αποδοθούν τιμές για το βασιλικό μωρό και έτσι θα έχουμε 41 βολές από το βασιλικό πυροβολικό αλλά και από τιμητικό άγημα στον Πύργο του Λονδίνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved